Гога, няма нищо общо отношението на някого към Украйна или Русия.
Построен е незаконно цял квартал.
Ако не може да бъде съборен легално поради нарочни пропуски в нареждането заради корумпета или друга такава причина с подобен произход, просто трябва да бъде изпепелено или взривено мястото и да се приключи.
След като държавата, в лицето на незаинтересовани от нищо друго освен пари корумпета, е неспособна да се справи, трябва ние да го направим.
Няма нищо сложно.
Според Ники е заговор, но според мен не е.
Американците ни учат на просто мислене. Нарекли са го с омотаното име „бръснач на Окъм“.
Та според мен са си просто негодници в смисъл, че не стават за нищо. Назначени са с връзки и/или пари, дори да са можели нещо преди това, работата в администрацията ги е приучила да са безмозъчни. Около две години и аз работех на административна служба, затова го говоря като човек, който го е виждал с очите си. Освен това прекалено често съм бил и от другата страна на гишето.
Ники е консервативен човек. Последното не е лошо, макар винаги да говоря с ненавист за консерватизма. Света е дуалистичен, затова не може без консерватизъм. Но го казах, в смисъл, че той (и много правилно) се възмущава на неработенето им.
Аз разбира се много се радвам. Държавата е нищо друго от деспотичен инструмент за потисничество. С необятната информация, която разполагат за всеки един от нас, могат да превърнат живота в ад на всеки. Затова, колкото по-ниско ефективна е една държава, толкова по-свободни сме ние.