Автор Тема: Телевизори LG, тонколони с Bluetooth, албуми на група Queens, плюс още 42  (Прочетена 1188 пъти)

Nik123

• Напреднали
  • Публикации: 3464
  • Distribution: Mageia, Q4OS
    • Профил
Па и на най-голямата мисирка са го сложили, транс отвсякъде- от една партия в друга.

https://dnes.dir.bg/politika/pochti-konstitutsionno-mnozinstvo-v-ns-zabrani-netraditsionnata-seksualna-propaganda-v-uchilishte

"Пазим си децата, бе, Божанков, това правим, всичко останало е твоя пропаганда. Това, че си получил от нашата група шут отзад, не означава, че си направил крачка напред", реагира Иван Ченчев от БСП."

Сега тая мисирка божанката ли ще пита някой каквото и да било ???

Перемогата запецна, вкл. и у нас. Пепейките в траур.
USрайна ще превземе Курск, когато махне последните две букви. Въпреки платеното въодушевление по медиите.
« Последна редакция: Aug 09, 2024, 20:24 от Nik123 »
Активен

Nik123

• Напреднали
    • Профил
Политическите транс, лгбт и прочие, не издържаха :

https://dnes.dir.bg/politika/yavor-bozhankov-pita-rumen-radev-chiy-e-kursk

Предполагах, че няма да издържат на напъна и (може би) някой и друг цент разни палячовци:

Па и на най-голямата мисирка са го сложили, транс отвсякъде- от една партия в друга.

https://dnes.dir.bg/politika/pochti-konstitutsionno-mnozinstvo-v-ns-zabrani-netraditsionnata-seksualna-propaganda-v-uchilishte

"Пазим си децата, бе, Божанков, това правим, всичко останало е твоя пропаганда. Това, че си получил от нашата група шут отзад, не означава, че си направил крачка напред", реагира Иван Ченчев от БСП."

USрайна ще превземе Курск, когато махне последните две букви. Въпреки платеното въодушевление по медиите.

Ама мисирка решила да попита..  Вместо да погледне картата онлайн (па ако ще, и украинската, на бойните действия). Сигурно от шута отзад са й се замъглили очите.
Посолството съвсем се излага с агентурата си. Айде нема нужда, защитници на ЛГБТ-пропагандата сред подрастващи в училищата, да се правят на интересни. Вижда се отдалеко, че е за центчетата, и във връзка със затихващите функции на недораслия октопод "Продължаваме подмяната- Демократична Украйна".
А защо такива трансове не задават въпроси относно украинския дрон по АЕЦ "Запорожие"?
« Последна редакция: Aug 12, 2024, 16:51 от Nik123 »
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
  • Публикации: 8873
  • Distribution: Дебиан Сид
  • Window Manager: ROX-Desktop / е17
  • кашик с гранатомет в танково поделение
    • Профил

Влезнахме в световните новини. Тая сутрин М$ Edge ми показа снимка и статия на хора около Ал. Невски с голямо знаме и протестиращи против джендърите. Досега никога не бях виждал статия за България.

Аз съм казвал, че съм напълно за и с вчерашна дата да получат всички права, които имам и аз, като най-вече трябва да могат да сключват граждански брак и да осиновяват деца.

За преподаването в училище съм по-скоро против, доколкото това е училище, а лицата вътре са непълнолетни. Но, за да е възможно, без да е ксенофобско, трябва да се премахнат и часовете по сексуално възпитание. Те ебането така или иначе ще го научат, но няма как да им разкажеш за птичките и пчеличките, ако не споменеш, че то всъщност има феи и фейчовци дето правят същото по между си.

Божанов го уважавах докато беше в БСП. Беше глас на модерното ляво. След това излезе от БСП и на всеослушание обяви, че няма да ходи в друга партия. След два месеца… отиде  в ПППП.

Е, колкото и голям почитател да съм на ПППП, не мога да приема такъв човек. Едно говори, а друго прави. За мен той е зачеркнат с две черти.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Aко даваха стипендия за най-глупави, щях да съм човека с най-много Mини Kупъри

Reborn since 1998 || 15.09.2007 totally М$ free && conscience clear

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 6449
    • Профил
Хора, които искат да се преподава или пропагндира джендъризъм в училищата, бих ги застрелял на място.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 5619
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Ех таз Европа, какво ни докара на главите...........
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 4086
    • Профил
Хора, които искат да се преподава или пропагндира джендъризъм в училищата, бих ги застрелял на място.

Мога веднага да ти кажа кои са най-кресливите защитници на
джендъризма - "зелените" педали, същите,искащи Европа да се
напълни със "бежанци" - т.е. рязани диваци ...
Конкретно - т.нар. "зелено движение",преди няколко дена имаше
протести в София,заедно с други соросоидни свине.
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 3518
    • Профил

А дарвинизъма, а за религиите, ами за евреите... въобще тактиката на щрауса не сработва но опититие продължават. Прав е гогата, добре нека да има там някаква пределна възраст (за някои неща като напр. таковането) ама това да забраниш въобще (като напр. да знаеш имаш ли нефт в шелфа и за колко млрд $$$) не го разбирам това
Тактиката на широко затворените очи никога ама никога не е сработвала, ще дойде вреем ще се обърне срещу тях... ей го е адже ..религиите издържаха колко да е удържаха фронта 3-4 хил г. само, накрая вече всеки може да си направи (най-често с цел избягване на данъци) и хората (по)загубиха интерес (с изкл. на евреите може би .. щото нали там.. едно тяхно момче как стана)

П.П. Те поне да бяха дали дефиниция напр. пропаганда срещу с образователна цел инак без дефиниция законът пак ще е врата у поле и всеки даскал може да каже че не го прави с цел пропаганда ами е с образователна цел (а сега нека Никсъна да ни обясни как ще ги различава закона)

П.П.П. Аз не знам откъде цитира колегата, но аз знам само че законът забранява пропагандата и няма нищо в него за преподаването. А между другото учителите не са ли длъжни да преподават (по) каквото им спунат там отгоре а ако оттам дойде нещо противоречащо на закона (напр. много стар /вероучения разни/ или много нов и напредничав /за пичките и пчеличките/ учебник, тогава кой го отнася МОН или индивидуално даскалята ...поименно)

--
Ето аз напр. не знам забранено ли е пропагандирането на (как да си направим) атомната бомба, но са ми преподавали (с образователна цел), за пичките и пчеличките не са ми преподавали обаче... и мога да кажа че колкото и да е афиф работата и да е отгоре-отгоре пак е по-добре да си запознат отколкото да не си (даже и само да са те минали отгоре-отгоре)

Напълно съм съгласен  с Гогата че трябва да има образование по темата или инак какво предпочитате децата по-късно като пораснат да разберат сами  на принципа проба-грешка ли що ли (да не цитирам пак Гогата и пичките и пчеличките - независимо дали е преподавано или не) ..излиза че всеки тук иска децата му да се пробват с някои "феи" за да се образоват (щото то няма откъде другаде - сега ще кажете нета/тубата ама пък то точно там е пропаганда/та)

мога да ви препоръчам да изгледате Dallas Buyers Club (2013) - откъде да разберат за това "децата"?
« Последна редакция: Aug 14, 2024, 20:26 от remotexx »
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 3518
    • Профил
Значи така - законът вече го приеха...
А докъде я докарахме сега ...с изпълнението
...сега ще събараме ли паметници(те) - напр. Александър Македонски, но не щото е македонски а щото е (бил) обратен май... ами Тюринг там не за паметника ами ще го махаме ли и него от учебниците за/ради пропаганда (и то там цялото ИИ отива на кино - без теста на Тюринг не можем да кажем сега т'ва ИИ ли е , не ли, ама то знае ли че ИИ...)
А бе то въобще нали там те там тия са към групата на умно-ххх н'амк'ви си та по тая логика май всичите учебници (писани от умни хора) трябва да се изгорят на кладата инак напр. Тюринг/Македонски айде пропаганда - даскала у затвора и т.н. ...е може и само с глобички, но да не им даваме идеи  :P

Цитат
- няма да успееш всичките колега, а даже и първите николко само няма да успееш да излежиш (че нали отмениха смъртното ..всъщност де да знам може пак да са го върнали или пък да го върнат дотогаз /докато се наканиш/)
« Последна редакция: Aug 15, 2024, 00:35 от remotexx »
Активен

Nik123

• Напреднали
    • Профил
..

П.П. Те поне да бяха дали дефиниция напр. пропаганда срещу с образователна цел инак без дефиниция законът пак ще е врата у поле и всеки даскал може да каже че не го прави с цел пропаганда ами е с образователна цел (а сега нека Никсъна да ни обясни как ще ги различава закона)

..

Малко се обърках, но смисълът на закона е да не се агитират/насочват/подстрекават в училище децата да стават такива с как беше дефиницията в закона, нетрадиционна сексуална ориентация. Т.е. не да не им се обяснява какво е ЛГБТ и т.н. буквички, че им изтървах броя вече, а да не им се поднася, че това е нещо нормално и естествено.
Вече като порастнат, каквото искат да правят.
Аз поне така го разбирам.

Доп. че сега изчетох всичко - не мисля, че трябва да се махат паметниците на Александър Македонски и Тюринг- все пак тези паметници са издигнати заради постиженията на тези хора, а не заради сексуалната им ориентация (която няма абсолютно никакъв принос към техните постижения).
« Последна редакция: Aug 15, 2024, 11:52 от Nik123 »
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
Проблема е комплексен и няма лесно решение.

От една страна, това е психическа болест. Но от нея страда около 20% от населението. Няма как да ги сложим в лудница. На всичкото отгоре е нелечимо, за цял живот е, и няма смисъл от такова действие. А за да е купона пълен, всъщност почти винаги тези хора са нормални във всяко друго отношение и „практиките“ им не се отразяват на нормалното им развитие или социализиране.

Ей този Тюринг, дето все го подмятат. Човека е бил гении, а са се отнесли с него като най-ниска твар. Мръсни англичани.

Макар (по личното ми мнение) Тюринг да е отговорен за някои от големите глупости валидни и до днес, не може да му се отрече. Няма такъв, който да го направи по-добре.

Значи тези хора не са точно нормални, но от друга страна, никой не е напълно нормален и трябва да се отнасяме към тях нормално. Какво правят в спалните си, е само техен проблем. Аз също не бих желал някой да гледа в спалнята ми, а над двадесет години съм спал само с една жена, а не мъж и тя ми е законна съпруга.

Това прозвуча по-скоро като оплакване, че жената е една, но имах предвид, че това са лични неща и трябва да се приемат за такива. Иначе се превръщаме в квартални клюкарки.

Обаче, какво точно трябва да говорим на децата за тях?

Трудно ми е да отговоря на този въпрос. Аз на моите деца почти нищо или напълно нищо не съм казвал. Но обществото все пак ги е превърнало в доста крайни хомофоби. А те имат съученици и познати с подобни наклонностти. Но пък и никога нищо не са предприели, само говорят много грозни думи. И на никой от тези съученици, нищо лошо не се е случило.

Значи нашето общество все пак е търпимо като цяло и особен проблем нямаме. Имаме говорене, но почти нямаме конкретни действия. А в малкото случаи, когато някой е набил някой с неустановен пол, то този някой самия е за освидетелстване, а по-често е за затвора по много други причини, но корупцията в страната го е оставила на свобода.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 5619
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
Еми то гейтаци и гейки винаги си е имало от най-дълбока древност.
Активен

CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 6449
    • Профил
Гога, откъде го взе този процент?

Определено не всеки пети, който познавам, е гей. Всъщност, трима само са такива. За двама ( по-скоро две ) само подозирам.

Първия е от чужбина, местен.

Според мен не повече от процент е броя на обратните и подобни.
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
Тия проценти са от западни изследвания. За разлика от при нас, където това не се е толерирало, но се е държало в тайна, на запад имат стотици години история на смазване на „различните“. То затова така избуяха, като им дадоха малко въздух.

Та в тези изследвания се говори, че процентите се движат от два (в арабския свят) до двадесет в свободните страни. Като се подчертава, че то и при арабите далеч не са два процента, но се крият, за да не им се случват случки.

При нас може още да не е двадесет процента, но и ние сме се запътили към модерните общества и ще станат. И от моето обкръжение далеч не всеки пети е такъв.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)

Nik123

• Напреднали
    • Профил
1-2 %, там някъде мисля, че са у нас.
Ей-на, те са се преброили:

https://www.dnes.bg/obshtestvo/2024/08/12/komisar-i-7000-dushi-iskat-ot-radev-veto-na-lgbt-zakona.616701

"Коалиция „Заедно срещу насилието“ събра подписи от 73 неправителствени организации и над 6 000 граждани срещу приетия на 7 август Закон за изменение и допълнение на Закона за предучилищното и училищното образование (ЗПУО)."

Да речем, част от тия подписали се граждани не са от лгбт-то, а по-скоро техни поддръжници. И да има още толкоз, които не са се подписали.
Естествено, че е имало такива хора още от древността. Всъщност това, което дразни обществото, е не тяхното съществуване, а няколко фактора:
1. Показност и набиване в очите- нормалните да не би да правят прайдове?
2. Пропагандирането, че това е естетсвено и нормално.
3. Три като точка, но не на последно място- ами че те тези лгбт и т.н. организации (73 НПО- от линка) са всъщност едни машини за пари- щедро финансирани отвън То направо си е далавера- лямпаш там за самоопределение и димокраси, и айде идват траншовете. Отделно, такива като Хелзинкския комитет що пари изкъртиха от държавата с дела.
Да не говорим, че това тяхното малко общество е затворено, и тика напред по пътечката своите си хора- неслучайно върви от години един израз "лявата лента е по-бърза" и не се отнася за лентата за изпреварване на пътя. Едва ли не като няккъв висш продукт на обществото ги пробутват тия лгбт и т.н. Ами не са.
Не може цялата държава да се съобразява с 7-10  000 човека и финансираните им отвън НПО. Нали това уж е демокрацията- мнението/волята на мнозинството. А не на малцинството. А мнозинството не желае да учат децата им, че си е съвсем в реда на нещата синчето да си облече рокличка и да доведе зет у дома.
Разбира се, аз съм далеч от мисълта, че тези хора нямат своето място под слънцето, напротив. Но съм против да се пробутва в училище, че тия ориентации са нещо стандартно, едва ли не.
Личното си мение излагам.

Ачо, по-голямата част от вагнеровците ги вкараха в армията на РФ. Друга част си останаха в Африка, Сирия. Една част останаха и в Беларус, като някакви инструктори на тяхната армия, поне това съм чел из нета. Закриха ги в Русия (и ги прибраха в армията), оставиха им поле за действие зад граница.

П.П.  Файър, заедно сме писали.

Доп. Иначе, доколкото се сещам, първите документирани транс-истории са от Римската империя- император Нерон наредил да кастрират някакво момче на име Спор, а след това го облекли като императорска съпруга и се оженил за него. Поне така пише в главата "Нерон" в книгата "Дванадесетте цезари" по записки на Гай Светоний Транквил, оцелели до наши дни.

« Последна редакция: Aug 15, 2024, 14:10 от Nik123 »
Активен

go_fire

• Global Moderator
  • Напреднали
    • Профил
1. Показност и набиване в очите- нормалните да не би да правят прайдове?

Всъщност правим. И много видове, какво са например сватбите и сборовете? Не са ли едни паради и манифестации?

Но цялата тази реклама е едно залитане. И според мен е нормално. До оня ден им пържеха ташаците с ток, сега те си го връщат. Ще отмине и това. Когато стане нормална част от пейзажа и нито скинарите ги гонят, нито те се набиват толкова много, то ще се удари спирачка и на парадите.

Сега лявата лента е по-бърза, защото те са малцинство и се подкрепят едни-други. Това далеч не важи само за тези хора. Като отпадне причината да се крият малко или много, то няма да има лява лента за минаване.

Все още на много места трябва да се крият. И не говоря само за някакви крайно консервативни общества като нашето.

Но то пак всичко ще дойде от Америка. Като се поуспокои истерията там, ще кротнат и тук.
Активен

В $por4e2 e истината  ;)