Автор Тема: Делата на бай Дончо  (Прочетена 13349 пъти)

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4281
    • Профил
Re: Делата на бай Дончо
« Отговор #315 -: Jun 13, 2025, 21:46 »
   Тук не става дума за "втори фронт" ...

Ще подкокоросат латиносите както трябва и бунтовете ще придобият
наистина застрашителни размери.
А може да пратят и готина руска мадама да раздава курабийки ...

Май забрави,че Калифорния,Тексас и още няколко щата са си част от Мексико,а ...  :o

Е, да не забравяме че преименуването върви в обратна посока - от Американския залив надолу (а не нагоре, колкото и да им се иска на някои)
А колкото до рускините, които според злобното джудже "А, ние нямаме такива, но пак иначе нашите са най-добрите" - нека ги прати, само че нещо друго ще раздават, но то тамън сега е летния сезон по крайбрежието/та, тамън набират труженички (картелите и локалите)
 [_]3

П.П. А бе верно ли на батките сега им викали локали (кварталните бабаити имам предвид) и затова ли твърдите че вече ги няма(ло) - няма ги под старото име/адрес, а новото (а с брада, а без брада)   ;)

Не са се променили много - даже май новите реколти са по-зле
https://blitz.bg/obshtestvo/emil-rusanov-malkiyat-drislyo-sinat-na-damboveca-me-zaplashva_news84280.html
« Последна редакция: Jun 13, 2025, 22:35 от remotexx »
Активен

malin1

• Напреднали
  • Публикации: 694
  • Distribution: Debian
  • Window Manager: Openbox
    • Профил
« Отговор #316 -: Jun 14, 2025, 03:32 »
Не, тия са рожба на видеоигрите, филмите и дрогата. Основно. (за "локалите" става дума)
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 5466
    • Профил
« Отговор #317 -: Jun 14, 2025, 09:27 »
   По-скоро, на мутрите и чалгата.

Ние като сме гледали филми с насилие оше през 80 -те години,
психопати ли сме станали ?  :o
Активен

4096bits

• Напреднали
  • Публикации: 7778
    • Профил
« Отговор #318 -: Jun 14, 2025, 10:03 »
Тъй де!
Играл съм игри, все на шутъри наблягах. Стрелби и разни такива.
Филми също с насилие доста съм изгледал тогава.

И точно обратното стана.
До преди десетина години и на мравката правех път.  ;D
Не в резултат на филмите или игрите.
После търпението ми срещу идиотите и срещу това, да ми се връща на добрината точно с обратното, се изчерпа.
Сега нямам милост към никого.
Почти  :D
Активен

As they say in Mexico, "Dasvidaniya!" Down there, that's two vidaniyas.

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 5466
    • Профил
« Отговор #319 -: Jun 14, 2025, 11:23 »
   Между другото,между самите учени (психиатри,невролози,психолози)
няма консенсус за влиянието на филмите и игрите с насилие.
Едни твърдят,че се повишава склонността към агресия,други - точно обратното !

Иди разбери ...
Активен

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 4281
    • Профил
« Отговор #320 -: Jun 14, 2025, 22:42 »
А, що бе, очевидно че повишават... това към което имаш склонност  :P
Ей напр. колегата - след "промяната" колко мравки мислиш е убил - бих се обзаолжил че отново нито една  а само така си говори ;D
Човешкият характер много трудно се променя (там онова за първите седем всички го знаем), обик. след голяма травма PTSD и т.п. и то обик. само в една посока (а иначе си се развива в правилната ...там какво му й било писано - според старите баби)

П.П. Навремето Фройд като си го обвинили в сексизъм, нали знаете как им е отговорил
- Бай Х.. ъ-ъ- Фройд, защо все натам избива(ш)?
- Ами защото такива са ви проблемите.
(между другото това е подходящо и за темата за ИИ, понеже бай ви Фройд за първи път се сетил да приложи една нова за времето си  наука, нямаща нищо общо с психологията - направил е статистически анализ, и така поставил началото на психоанализата, а преди това какво е било - "анализ" тип врачка - казва/т/ ти това което искаш да чуеш ...погледнато откъм "добрата" му страна е че... на ИИ въобще няма да му пука за подобни "човещинки" и пр. простотии и ще кара по същество)
по мои (скромни) спомени статистичесия анализ му е показал че мисля беше 80/20/1%други съотношението т.е. или ще да е нещо на сексуална основа или нещо там с бащата/майката и.. прав е бил човекът защо да почва от 1% или от 20% да загуби 2-3 часа и накря да признаят че и те са в ония 80% (започвал ги е точно по болното място и те пак недоволни) те го те сега и с ИИ същата работа - нямало било човещинка, а че е прав(о), на никой не му пука  ::)

Жив пример за разликата между желаното и действителността
https://www.youtube.com/watch?v=F20w2PFV5Fs
« Последна редакция: Jun 14, 2025, 23:36 от remotexx »
Активен