« Отговор #10 -: Jan 20, 2005, 17:28 »
сега с двата линка и човек които ще доиде да ми помогне е добре, значи ще има решение на проблема за което пак се радвам на вас, другото е защо наистина винаги трябва да изпишете като мен 100 реда обяснение, че някои ще си загуби времето и алабала и къв ли не ме нарече аиде аз да не се правя на такъв поне с обидите, като можеше да ми напишеш два линка и проблема да е решен, линукс общество което те провокира е няма що виж как си ме нарекъл и тогава ми говори, като си мод кво да хвана се метна някаде ли, че ти знаеш линукс а аз незнам, за това ли?
Питам въпрос а ми се репчиш това модератор 2005 година ли му викаш, едно php си пипнал и аиде вижте ме, може с линукс да съм зле, но за сметка на него някои ден да не попаднеш някаде из моите дебри.
Лек ден, момчета мерси наистина, радвам се тези линкове v_badev които даде вършат работа 1-ния аз обясних по телефона на човека за какво става дума и кво съм видял, тои каза ок като доида ще погледна. alabal
на теб също мерси, че си сдържан а не нападателен, мене не ме гледаите кво съм писал, аз незнаех никои не ми казваше а само ме упрекваха и затова почнах да пиша така за да получа исканото, но резултатите ги видях, няма значка всеки му се случва кво ли не, всеки е нервен.
а за модовете дето са много зли: момчета така не се разговаря с юзери, уж сте им помощ, но нищо не помагате а само упреквате и закани, псувни ако мога така да се изразя, то не е точната дума, но нз, като си мод вместо да се гордееш ти се репчиш, даваи някои ден ако ти чуя прякора или името което вече знам обещавам ти да те оплюя много яко, но с тоя диалект дето извади едва ли ще може да се чуеш някаде, ако много те е хванало яд, тури ми едно както аз си му викам Gline по чатърски и да ти мине яда, ако пак съм те хванал в добро отношение/момент
което не вярвам sebastianz55 и се замисли кое как влияе на хората, в случая исках помощ те ми дадоха а ти си упорстваш и тва си е.
чао/сбогом -тва решава главния модов прокурор.