такова нещо не съм нито чул, нито видял на някой да му се случи (освен ако не минава през прокси, но там вече проблема е от проксито а не от NAT)
не съм много на ТИ по темата, но образно казано нещата изглеждат горедоло така:в случая, ако разсъждаваме по твоя начин, нямаше да има user, който да получи нормална страница, независимо дали е с NAT или без, защото нета, който вземаш минава през рутер, и така нататък.... все едно като пращат заявка към рутера и той да незнае към кой да го върне, а вътрешните IP-та за теб може да не са реални, но за рутера са
(искам да кажа че това за което питаш, няма значение дали си с реално или нереално IP)
поринцип във всеки пакет има адресация, за кой за каде е и каде трябва да иде... и като стигне до рутера, него не го е*е от кой саит идва пакета, а за кой е адресиран
нещо такова.... за по точна справка... питай някой специалист по мрежи...
бтв ако те интересува подробната структора, кое как става и защо става и каде трябва да иде, намери си едно клипче, мисля че се казваше Worrior Of The Net, дълго е около 15-20 мин, и по анимиран начин обесняват как патуват пакетите, как дейсват firewalls, рутери и t.t

'>
П.С аз го имам ама все ме е мързи да го изгледам

'>