Автор Тема: как да чета .chm файлове  (Прочетена 870 пъти)

jmut

• Напреднали
  • Публикации: 27
    • Профил
как да чета .chm файлове
« -: Feb 16, 2005, 14:40 »
Използвам Slackware 10.0 /2.4.26 доколкто това е от значение в случая.
Опитах да инсталирам xchm но нещо не се получи желания резултат. Дори самите библиотеки които са посочени като нужни не можах да сложа. Признавам нямам голям опит в линукс но съм инсталирал туй онуй. Та ако някой има опит с туй нящо и знае да има особенности и т.н. Моля да каже.
Да знам че си има INSTALL както за библиотеките така и за xchm но струвами се повече от INSTALL файл е нужен в случая.
Ще питате как съм разбрал че не са се инсталнали библиотеките. Ами в / ми се появиха broken symbolic links. Пусках и ldconf и ръчно се опитах да ги правя и нищо не стана. Дайте някаква идея.
Активен

Йордан

• Напреднали
  • Публикации: 1451
  • Distribution: Ubuntu / Gentoo
  • Window Manager: Gnome
  • не е важно колко ти е голяма пишката, а какво можеш с нея
    • Профил
как да чета .chm файлове
« Отговор #1 -: Feb 16, 2005, 15:59 »
$apropos chm
Активен

Всеки пост - отговор на въпрос !!!

Йордан Георгиев
http://ygeorgiev.net/

• Гост
как да чета .chm файлове
« Отговор #2 -: Feb 16, 2005, 16:18 »
Цитат (GigaVolt @ Фев. 16 2005,16:59)
$apropos chm

е, и? какво ми помага това? няма команди дето да имат нещо общо с .chm файлове доколкото виждам.
Активен

• Гост
как да чета .chm файлове
« Отговор #3 -: Feb 19, 2005, 12:42 »
сериозно ли никой не се е интересувал как да чете .chm файлове. Някой да сподели опит...
Активен

• Гост
как да чета .chm файлове
« Отговор #4 -: Feb 21, 2005, 10:23 »
ми аз си ползвам хцхм без никъф яд
за шлякуеър-а докато го ползвах си инсталирах слапт-гет и с него си оправях всички депендънсис дето ми треаха и се инсталва обаче имаше ядове със шрифтовете че бяха мноу грозни
но на сайта на хцхм си има обяснение как треа да се компилира вх-уиндоус та да се опраат нещата
иначе със бсд неа никъф яд
цд /уср/портс/мисц/ьцхм && маке инсталл клиин и сичко е ток:>
Активен