Автор Тема: Един въпрос свързан с едно дъно  (Прочетена 2960 пъти)

ghost666

• Напреднали
  • Публикации: 19
    • Профил
Един въпрос свързан с едно дъно
« Отговор #15 -: Mar 13, 2005, 17:44 »
Ами какво да кажа освен честит ми Linux:), тук искам лично да благодаря на Ohubohu за оказаната ми помощ. И така остава следващият въпрос на дневен ред как да настроя лан-а на дъното си (отново - дъното е Albatron KX18DS Pro II). Не ми засече лан-а при инсталацията какво да направя, за да я разпознае?
Активен

phantomlord

• Напреднали
  • Публикации: 1832
  • Distribution: Debian Sid
  • Window Manager: KDE 4
  • Fall to your knees and bow to the Phantom Lord
    • Профил
« Отговор #16 -: Mar 14, 2005, 00:10 »
Споко! Имам дъно Biostar M7NCD с NForce 2 чипсет. Инсталирах SuSE 9.1 и веднага ми разпозна всичкия хардуер. Няма да имаш проблеми нито със звука, нито с лана. Само драйверите за видето (NVidia) си ги слагах допълнително, но ако и твоята видео-карта е от същия производител, във форума ще намериш предостатъчно инфо за инсталацията на драйверите.
Активен

http://myfreesoft.net/phpBB2/index.php?c=7
Помогни си сам, за да ти помогне и Господ
Linux - connecting people...

ghost666

• Напреднали
  • Публикации: 19
    • Профил
« Отговор #17 -: Mar 17, 2005, 14:08 »
Както вече споменах инсталирах SuSE 9.2 миналата седмица и само да отбелейа, че имам проблеми с hardware-a. Не ми разпознава нисхто от нещата по дънота като изключим звука. Лана стана в последствие, добре че си оставих win-а та да мога да си дръпна drivers. Сега ми виси още една камара unknown devices, но с тях ще се заема по-нататък. Между другото някой да знае някоя прилична книжка за Linux, ако е за СуСЕ още по -добре. Чакам предложения.
Активен