Съжалявам за безпокойството.
1. Прочетох статията, обаче не питам само за едно нещо, а за няколко, така че няма как заглавието ми да е точно. Все пак съм пропуснал да уточня някои работи - става дума за SuSe9.1, кернел 2.6.4-52 (по памет), а рам паметта ми е 512мб. Що се отнася до gsm-а става дума за Samsung E700 и програмата, която използвам по Windows е Easy Studio, а въпроса ми е има ли някой, който да я подкарал под Линукс и тя да си върши работата адекватно.
2. Използвах търсачката (на форума и статиите) по предназначение, но не намерих нищо конкретно. Тук е редно да отбележа, че интернета ми е доста скапан и след около 1 час разглеждане се отказах, което значи че е възможно да съм пропуснал нещо, ако сложите линк към някоя статия, посветена на някой от моите проблеми ще съм ви благодарен, но дори и не смея да си мечтая. Друг е въпроса и че ще ми е много по-удобно, ако за вичко, което ми интересува питам на едно място, а и едва ли ви е толкова сложно да ми отговорите. Що се отнася до google не ли по - логично първо да потърся помощ там, където могат да ми отговорят на български (не че имам някакви големи проблеми с английския, но винаги ми е по - приятно да чета на български), вие ако искате ми отговаряйте.
3. Писах на кирилица, а за грамотност не мога да гарантирам, защото по български съм между 5 и 6.
4 не ме засяга
5не ме засяга
6 Не виждам нещо обидно в поста който съм пуснал.
7 Също така няма и реклами.
8 И защо темата ми е преместена в "идеи мнения" при положение, че аз очевидно съм начинаещ и въпроса ми е по - близо до настройка на програми? Не би ли трябвало да е в "Линукс секция за начинаещи"->"настройка на програми"?
Цитат |
защо не си платиш на някой да ти инсталира и настрои системата? |
- Aко всеки път когато имам някакви проблеми тръгна да плащам на някой да ми ги оправи ще остана без пари, пък и ако искаш вярвай, но не познавам никой, който се интересува от линукс, така че това не е вариант за мен.