съмнявам се че RH са сложили copy protection

'> но все пак можеш да ги провериш за такава с ClonyXXL.
Направата на boot дискове е нещо различно от това което искаш да направиш. Тази опция е да направиш собствен boot диск и дискетата която ти иска е boot дискета със съответната OS на нея за да я използва като boot image който се слага в основата на дървото от директории, т.е. прави два файла на който единия е всъщност img на fdd.
Мисля че някъде бъркаш с копирането на CD, пробвай да го копираш като го прехвърлиш на iso file и после да го сложиш на CD. Разгледай и опциите при копирането, аз лично си копирам дисковете под линукс. Използвай RAW copy за да си сигурен че ще се изкопира 1:1. RAW copy ти копира диска 1:1 като не го интересува какво има на него (музика, файлове и т.н.) Ако толкова държиш да работиш под windoze аз позлвам за копиране Elby cd clone.
пояснение:
RAW copy е режим на копиране при който не се съобразява с това каква е структурата на CD-то, може да бъде наречен режима bit-copy, просто казано чете пътечките и записва каквото прочете. Ако има защита тя се състои от примерно изкуствен bad-sector на CD-то и при raw-copy просто спира да копира (макар че има начин да се заобиколи особено в nero)