Здравей,
надявам се да не си изпълнил вече
fdisk /mbr, ако си - няма смисъл да четеш надолу

'>
Начинът на
GigaVolt е хитър, но не знам ако машината е бавна дали няма да се покаже някакъв SplashScreen или нещо такова, но опитай и него!
Има и друга възможност:
0) Записваш lilo-то с параметър в /etc/lilo.conf - дялът на който ти е инсталиран Linux-а: /dev/hda2 или /dev/hda5 ... и изпълняваш lilo от конзола;
1) Записваш си MBR-а на Linux дяла във файл с помощта на някаква boot дистрибуция (Knoppix), с помощта на "dd" да кажем -
mandrake.mbr;
2) Оправяш си Windows boot loader-а както е описал
jazzrabbit_bg преди мен с FIXMBR командата от Recovery конзолата.
3) Подаваш записания в т.1 файл като параметър на Windows boot loader-а, което се описва в C:\Windows\boot.ini файлът, например (така е при мен):
c:\windows\mandrake.img="Mandriva Linux 2005 LE"И така:
- няма да преинсталираш нищо
- може по всяко време да закоментариш реда от boot.ini и когато минават "лошите", няма да разберат че имаш втора, трета или пета операционна система, а само Windows

'>
- колкото пъти искаш си преинсталирай Linux-а или Linux-ите всичко остава същото
Ако имаш въпроси относно това как се изпълняват стъпките 0),1),2) и 3) - потърси тук. Има доста материали по темата.
P.S. Тук описаните стъпки са за Lilo, т.е. ако искаш да си използваш GRUB просто използвай неговите конфигурационни файлове и синтаксис. Другото е същото ...