Така, ето какво ме вълнува:
1-во. Трябва ми някакъв надежден начин за убиване на процеси! kill, kill -9, killall понякога не помагат, процесите продължават да си вървят след това.. Или може би така трябва?

'> Обикновено се случва когато сиди-то ми забие на някой надран диск и немога да убия процеса, който го чете!
2-ро: Понякога дори и след като си изгледам филма например, след като демонтирам сиди-то, пак немога да отворя устройството, било то ръчно или с eject, тогава само рестарт помага, ама понякога и това му спестявам, понеже от енергото спират тока редовно напоследък (плащам си го

'> )
3-то: Ползвам Mozilla Thunderbird за gmail-a, но когато има някакъв по-голям файл за теглене, нещо се спича, тегли го многократно и накрая ми заключват кутията за 24 часа. Предполагам това е най-вече от бавен нет (8 кб/с) ама не би трябвало да е така.. Направил съм да ми проверява пощата през 2 часа, в случай, че ако има голямо писмо за дърпане, да не почне да го дърпа и след това да провери отново и да почне пак, ама неще и неще, дърпа, дърпа и ... В кутията имам 3 писма със снимки сега, от 1 седмица немога да ги изтегля, не, че немога да го направя през уеб, ама ме дразни!
Мерси за вниманието

'>