Начало Вход/Регистрация Помощ Tazi stranica s latinski bukwi
Области
 Новини
 Актуална тема
 Linux портали
 Какво е Линукс?
 Въпроси-отговори
 Форуми
   •Трудова борса
   •Конкурс
 Статии
 Дистрибуции
   •Поръчка на CD
 Made In BG
 Файлове
 Връзки
 Галерия
 Конференции
Настройки
 Външен вид
 Предложения
 Направи си сам
И още ...
 За нас
 Линукс за българи ЕООД
 Линк към нас
 Предложения

Подкрепяно от:
TelePoint - Място за хора със свободни идеи

SiteGround

initLab

Adsys Group

SAP Bulgaria

Въпроси отговори
Въпрос: php forum / vypros
[Търси: ]

ВНИМАНИЕ: Използвайте форумите на сайта за дa зададете вашите въпроси.

Към началото |Добави въпрос |Отговори
 
Въпрос
От: kiril Дата: 05/19/2002
 Ne iskah da zadrystvam tova forumche s vyprosi ne syvsem po
temata, ama ne znam kade da popitam. Znachi:
 1. Moje li niakoi da mi kaje da;li v BG syshtestvuva formche
za php/mysql i podobni?
 2. imam maaaalyk php-mysql problem. Znachi - vkarvam si
 razni promenlivi v bazata i tam v texta se zapisva niakak si
taka:
"imalo edno vreme $promenliva koqto..."
iskam tova da izleze pri podadena zaiavka kato 
"imalo edno vreme sydyrjanie na promenlivata koqto..."
 Ima li nachi na se napravi, zastoto pri men se otpechatva
taka:
imalo edno vreme $promenliva koqto...
az go opravih sys 
strtr(); obache mi se struva niakak typo...
nikoi sha ma help-ne li? plsss.....



<< REDHAT 7.2- "boot" (1 ) | VMWare (1 ) >>

 
© 2011-... Асоциация "Линукс за българи"
© 2007-2010 Линукс за българи ЕООД
© 1999-2006 Slavej Karadjov
Ако искате да препечатате или цитирате информация от този сайт прочетете първо това
Външния вид е направен от MOMCHE
Code Version: 1.0.8 H (Revision: 23-09-2011)
 
Изпълнението отне: 0 wallclock secs ( 0.06 usr + 0.00 sys = 0.06 CPU)