Покажи Публикации - go_fire
* Виж публикациите на потр. | Виж темите на потр. | Виж прикачените файлове на потр
Страници: [1] 2 3 ... 532
1  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Руско-украинска война от 2022 год. (и надежда за мир) -: Dec 08, 2022, 22:41
Вчера украинците бомбиха Севастопол с два безпилотника. Днес направиха същата работа. Кога точно Русия мисли да излезе от сделката за зърнения коридор?!?

Няма да спра да повтарям, че путката е гнусен предател.
2  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: Настройка на звукова карта(5.1) на настолен компютър -: Dec 07, 2022, 16:36
Били имали най-добрия, мек звук.
3  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Dec 07, 2022, 16:34
ББД (безусловен базисен доход) само ще усложни (оскъпи) нещата. Всички цени и данъци ще се вдигнат точно със стойността на ББД и сме обратно в изходно положение.

На теория нищо няма да се промени. По начало е предвидено, БОД да замени всички останали социални програми. Да остане единствената мярка и да се използват сумите на досегашните.

Друг по-нов вариант е да се вдигне ДДС на равнище от 100%. Това ще доведе до същия (100%) инфлационен ефект, но той ще е за един месец.
4  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Руско-украинска война от 2022 год. (и надежда за мир) -: Dec 07, 2022, 16:12
Украинците трябва да ударят и някоя друга електроцентрала посред зима, рашките да усетят "топлината".

Вчера удариха една. Освен това продължават да убиват невинни в Донецк. Не си помагат на каузата.
5  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Руско-украинска война от 2022 год. (и надежда за мир) -: Dec 07, 2022, 11:40
Мъчно ми е да го призная, но тази война разкри тайни за втората армия, които за съжаление подозирахме. И започна още с първите дни. Каквато ти е държавата, такава Е и армията.

Двойния удар по ядрената трияда от преди два дни е поредното доказателство в дългата поредица. Не случайно напомнят за Куркс. И това на фона на това, че руснаците десетилетия се подиграваха на американците за упадъка в техния, ядрен щит.

Това глупаво, мое русофилство, идва да покаже, какъв съм удавник и се крепя на сламка, която сам съм си въобразил, и която нииде не видях, а ми се щеше. Сламката е, че удара е бил много по-мащабен, но ПВО е сработило и само това е долетяло. Знам, че е сламка. Опипване на почвата, а мина няма. Досега имаше десетки нападения на руска територия. ПВО сработи веднъж или дваж. Няма мини в това поле :(
6  Linux секция за начинаещи / Настройка на хардуер / Re: Настройка на звукова карта(5.1) на настолен компютър -: Dec 07, 2022, 11:26
Зибелт е Зевс.
7  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Руско-украинска война от 2022 год. (и надежда за мир) -: Dec 06, 2022, 09:04
Аааа, моля, във филмчето има и достатъчно кадри и за янки дудъл. Просто темата, и филмчето е за куку укр.

https://t.me/spetstv/2277

В 4 минути абсолютно всичко казано - на това му казвам изкуство.

И защо почти всички сме без снимчици на аватара - не мога да сложа??

Да еба шибания Андроид :'(


Тук пишеше други неща.
8  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Епидемията и българските културни особености -: Nov 28, 2022, 11:47
Попадна ми клипче, че в КНР има нова вълна с над тридесет и пет хиляди заразени. Натръшкали са ги в спортни зали. А най-безумното, вечер след комендантския час, минават дрончета и пръскат с дезифектант улиците. От последното дърветата просто са изсъхнали.

Ужасии някакви!

А ма те на Г20 (от където Ремо пусна клипче на руския, външен министър) миналия месец си казаха, че си въвеждат поетапно глобален, концентрационнен лагер с всичките му салтанати. И вече са ни подготвили нови „чуми“. На въпросния форум изброиха още четири-пет вече готови и чакащи да ги пуснат от някоя лаборатория.

Понеже има такава във ВМА, няма да се изненадам следващата епидемия да тръгне от София. Няма да е от Украйна, защото тамошните руснаците набързо ги закриха.
9  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Холандската трева е най-зелена -: Nov 27, 2022, 13:23
…тъй наречената 2 нанометра технология е всъщност с размери от 20 нанометра, а това е просто маркетингов трик.

Нищо ново за Интел. Измамници.

п.п. Не знам дали Интел са намесени, но е точно в техен стил;
п.п.п. По принцип цялото ми се вижда лоша идея, защото печалбата е малка.
10  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Като за световно -: Nov 27, 2022, 11:35
Германия и Сърбия

Бразилия и Сърбия.
11  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Като за световно -: Nov 26, 2022, 23:11
Два на нула. Толкова свършва всеки най-важен мач от последните три дни. Германия и Сърбия ги обсъдихме. Не обсъдихме вчерашния между Холандия и Еквадор. Между другото толкова завърши и откриващия мач между домакините и същите латиноамериканци.

Второто полувреме беше доста по-добре и динамично от първото. Меси ни беше разглезил с изявите си в Барса, дето нахвърляше по четири-пет парцала. Но показа и днес, защо той е това явление, което е.

Та много добър мач и много красиви голове. За това е виновна и отбраната на Мексико, която беше железарка и се наложи гаучосите да бият от по-далеч ;)

За неуспелите да проследят това великолепие — мача по минути.

доп.
===

Затвориха големите усти на тия дето ги хулят. На който и да е, като му отменят три голя, няма как да не падне.

От отдавна го говоря, но и много други хора вече го казват — правилото за засада просто трябва да се отмени. То е остатък от друго време с друг спорт.
12  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Като за световно -: Nov 26, 2022, 21:55
Аржентина не успя да отбележи на Мексико до полувремето. Същото се отнася и за противника им.

Аржрнтинците изглеждат много сковани. Почти нищо не сътворяват. Мача не е приятен за гледане.

Единствените две по-опасни ситуации дойдоха от Мексико и то от статични положения. Лаутаро аха-аха да затрудни вратаря около двадесетта минута, но пак нищо. И като цяло нямаха кой знае, какви ситуации. Нападаха спорадично, Мексико дори изглеждат не равностойни, но малко по-стабилни на терена.


https://gong.bg/worldcup/livestream/7d41942eb2

Това не е пиращина, официално излъчване, предоставено от Nova. Заради боклуците от cdn.bg не мога да дам по-точна връзка.
13  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Като за световно -: Nov 26, 2022, 11:18
"от днес за утре." ... :o

Гнусната религия,наречена ислям, съществува от 14 века ...

Да не забравяме, че без броейки последните, петдесетина години, нашия си континент хич не е бил по-приятно място. Някъде през шестдесете нещата започват да се подобряват с хипарското движение, еманципацията, десегрегацията и т.н.
14  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Разно извънтемие -: Nov 25, 2022, 23:16
Преминаването 0т Офис365 на Либра заедно с преминаване от джамовете на нашата ОС ли върви, или Либра върху МС ще слагат французите, че не ми стана ясно от линковете на 4096 и Джет (сори, ако не съм разбрал нещо из инфото в линковете)? Доколкото знам, франсетата ползваха Мандрива в много свои институции, ама Мандрива вече я няма..

Цялата работа е политика. Франция от известно време се зъби на Америка, като кажи-речи единствените европейци, които могат да си го позволят. А то и те не могат. Всичко е стойка. Някой си Де Гол (кой пък е този?!?) бил голямата работа и ние сега пак ще сме така. Само дето лично ние си го свалихме от власт.

Та цялата работа е една, долнопробна, евтина игра. Ти-и-и мене уважаваш ли ме?

Та там и ще свърши… на бунището.
15  Хумор, сатира и забава / Живота, вселената и някакви други глупости / Re: Руско-украинска война от 2022 год. (и надежда за мир) -: Nov 25, 2022, 20:08
Официално: „Мета“ е „екстремистка организация“ в Русия

Един път и аз да съм съгласен с Путин. Подопечните на Цуки са де факто терористи и престъпници.

Но, не съм съгласен да бъдат забранени. Едно предупреждение — тези са адови изчадия — е напълно достатъчно. Всеки си носи глава на раменете и носи отговорност за действията си.
Страници: [1] 2 3 ... 532