Аз нека правя по 1000 продажби на ден, пък нека е случайно
Както и примера ми с Angry Birds - голяма простотия, ама интересна за много хора... и ето как групичка от 3-ма човека само за дни стават една от водещите
И аз съм се чудел как може да има толкоз малоумници които да харчат луди кинти за айшити, но е факт, че ги има защо да не може и да се разчита на един сериозен бизнес и постъпления от тях!
След като имаш вече някаква идея която явно се харесва, дерзай да я подобриш, докато някой не взаимства и не те изпревари!
Другото е пунта мара приказки!
И Успех!
Не бих нарекъл 0.99$ "луди кинти"... толкова струваше първата версия на Angry Birds например...
Проблема ти е, че гледаш на парче и в малък мащаб! 99 цента, но на доста милиони продадени устройства! Освен това, това вече е създадена клиентска маса, която без проблем ще рискува още 99 цента за каквото и друго да е, поне за проба!
Приеми факта, че няма начин да си гениалния който пуска нещо и става хит! Не се заяждам, а е в твой + да се подцениш и да си подготвен за късни резултати, па те да дойдат по-рано, добре, но в противен случай, бързо ще се разочароваш, и дори и да е кацнало птиченцето на рамото ти, ще го изгониш!