Автор Тема: Честит 8-ми март ТБС!  (Прочетена 6206 пъти)

remotexx

• Напреднали
  • Публикации: 5345
    • Профил
Re: Честит 8-ми март ТБС!
« Отговор #15 -: Mar 10, 2026, 05:48 »
Обаче не могат да го стигнат Тодор Колев... даже насреща им да търчи
https://www.youtube.com/watch?v=RXaCP5sGxJU

П.П. А вие се оплаква(х)те от енергото... всичко е въпрос на това да срещнеш правилния жичкаджия... а да верно те сега май минахте на цифрови - правилния акер значи  8)

--
Добре че не сме жени
https://www.youtube.com/shorts/UMtDC0yMLfA
« Последна редакция: Mar 10, 2026, 06:03 от remotexx »
Активен

spec1a

• Напреднали
  • Публикации: 6663
    • Профил
« Отговор #16 -: Mar 11, 2026, 13:04 »
Обаче не могат да го стигнат Тодор Колев... даже насреща им да търчи
https://www.youtube.com/watch?v=RXaCP5sGxJU

П.П. А вие се оплаква(х)те от енергото... всичко е въпрос на това да срещнеш правилния жичкаджия... а да верно те сега май минахте на цифрови - правилния акер значи  8)

--
Добре че не сме жени
https://www.youtube.com/shorts/UMtDC0yMLfA

Подозренията ми,че си чалгаджия,за пореден път се потвърждават.

Всъщност, оригинала се пее от Тодор Колев, отпреди повече от 40 г.
И е: "Черно море,много е добре, ..."
Надували са ми главата по цели нощи.  >:D
Активен

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #17 -: Mar 12, 2026, 02:50 »
Е мен пък ми я надуваха с Куин.. каквото и да е след първите няколко пъти (около 100тина) и омръзва

Да ви цитирам ли отново класиците (или сами ще се сетите)...

Everything in the world may be endured, except only a succession of prosperous days.
[Ger., Alles in der Welt lasst sich ertragen,
Nur nicht eine Reihe von schonen Tagen.]

- Йохан Волфганг фон Гьоте
Активен

spec1a

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #18 -: Mar 12, 2026, 12:47 »
   Какво имаш против Queen ?

Най-интелигентния състав в музикалната история !
Инженер, астроном(с докторат), биолог и (за съжаление) дизайнер
(резбата му е ясна,няма да я коментирам).

Е,ако са ти пречели да спиш,е трябвало да се оплачеш където трябва...
Активен

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #19 -: Mar 12, 2026, 15:50 »
не ми пречеха да спя ама... като ти го пущат по 100 пъти на ден
а бе той тоя.. последния... паки-то... тъй де Фарру́х Булса́ра - освен резбата не е ли и рязан дивак - не ги знам там из пущинациет в пакистан пакитата точно к`ви са ..или тоя е "наш т.е. ваш кучи син"  ;D

П.П.  Макар че той.. роден в Занзибар, учил в Индия ама.. и тако и вако - имат рязани пушки (ама уж католишкото завършил ст. Петър)
...не знам що в автобиографичния филм който съм гледал му викаха че бил паки - май още доката бачкаше бараба на летището или май беше хамалин някъде
« Последна редакция: Mar 12, 2026, 15:57 от remotexx »
Активен

spec1a

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #20 -: Mar 13, 2026, 17:05 »
   Този път направо се осрА.

Не е рязан - зороастрист е.
Ако не знаеш кой е Заратустра (Зороастър), вземи се просвети...

Активен

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #21 -: Mar 14, 2026, 09:12 »
Бе к'ъв Зоро ..артист бе - пък завършил школата на св. Петър в Бомбай (поне според уикито ...ама руското, или сега ще кажете че рашките лъжат)  ;D

сега.. не уточняват кой точно св. Петър - католишкия ли православния ли, но не ще да е Зоропетрист....

В 1954 году родители отправили 8-летнего Фарруха в Индию, в школу Св. Петра города Панчгани, что в 150 километрах от Бомбея

П.П. Ей и по документалните филми взеха да лъжат.. или мож да беше автобиографичен тоя който гледах (но не мога да се сетя заглавието) - много се нервеше като му викнеха: Ей паки! Яла тъдява да свършиш малко работа...

П.П.П. Аха разбрах къде е уловката - те му викаха че е Паки бой, а той се сърдеше щото (уж) бил Парс(и) а па то парсита има и в Индия и в Пакистан (може и той като на Том Ханкс жена му която крие че е българка и се гърчее.. некой винаги гледат да се присламчат към по-голямата или по-известната група)

https://en.wikipedia.org/wiki/Parsis#/media/File:The_geographical_population_distribution_of_modern_and_ancient_Parsi.png
« Последна редакция: Mar 14, 2026, 09:33 от remotexx »
Активен

spec1a

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #22 -: Mar 14, 2026, 12:14 »
   Ще трябва да назначат някой специално да ти оправя глупостите !

Та,за на Том Ханкс жена му - Маргарита Ибрахимова (пардон - Рита Уилсън):
Баща й е турски циганин от Кърджалийско,емогрирал в САЩистан
малко след 9.9.44 (оттам е фамилното име) , а майка й е гъркиня.

Българка,ама друг път ...
Активен

Acho

• Напреднали
  • Публикации: 8602
  • Distribution: Slackware, MikroTik - сървърно
  • Window Manager: console only
    • Профил
« Отговор #23 -: Mar 14, 2026, 12:19 »
Демек => гръцка циганка ?
Активен

MB - ECS G41T-M2; CPU - INTEL Core 2 Quad Q8400 2.66 GHz; Fan - Intel BOX; Memory - Kingston HyperX 2X2 GB; Video - Intel G41; HDD - Seagate 1TB SATAIII; SB - Realt ek HD Audio; DVD-RW - SONY DVD-RAM; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller 1 Gbps; PSU - Fortron Gold80 500Watt APFC; Monitor - LG 1600X900

remotexx

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #24 -: Mar 14, 2026, 22:25 »
Тъй като е гледам не ми мяза на циганка, по скоро ще да е от беломорието (беломорска тракия - тракийка демек) там оня какъв беше Чезаре Ломброзо (ако се не лъжа) може и да не е познал че външният вид определя характера но поне за външния вид е познал  ;)

гъркиня, гъркиня.. колко да е гъркия - само по местоживеене, а по националност... много българи са били принуждавани да се пишат местни и в Македония и в Сърбия, за Гърция и Турция няма какво да говорим, че даже и в България по едно време Пиринско под дулата са ги принуждавали да се пишат Македонци, добре че после сме се отказали да ги харижем на Тито

само като го видите един човек и можете да определите какъв е - наскоро гледах в тубата една баба "уж" туркиня ама от европейската част на Турция показваше как се прави пестил - ми тя чиста българка и на външен вид и по облекло (не беше зачулена, само със забрадка) иначе на чист турски си говореше и в паспорта й вероятно така пише, ама... та ето това има предвид аз когато определям раса и националност - не какво пише в паспорта а какъв й е джинса (както казват старите хора - разбирали са от генетични изследвания ей, макар че джинс /genes/  е чуждица, на български се превежда като тъкъв му й генът)  [_]3

П.П. Тъй като гледам и тая има мнгоо бъгларски гени, но.. да кажем че тя е 50/50
https://www.imdb.com/name/nm2955595/
понеже наскоро я гледах в един филм

А Рита като я гледам даже е в повече българското у нея отколото гръцкото, и има една типично българска черта, (като иде някъде - особ. на чуждо място) да се прави на повече местен и от местните (гоуем разбирач рийш ли, като скача и направо удря със задника тавана.. само че това което не забелязват такива е че... остават грозни кафяви петна /по тавана/)

--
Ами по тая логика (вашата) амчи той и баща й е грък

Рита Уилсън е родена като Маргарита Ибрахимова в Лос Анджелис, щата Калифорния, на 26 октомври 1956 г. Баща ѝ - Хасан Халилов Ибрахимов (1920 – 2010), е българо-мохамеданин - помак, роден в българското село Брещене, което по това време се намира на територията на Гърция, близо до границата с България. Семейството му се мести в Смолянско след 1927 г. и той израства на българска земя.

П.П.П. А бе.. тризначките веке останале само двенки - не им провървляо с принца явно  ;D
https://woman.bg/article/2026031415251709200
« Последна редакция: Mar 14, 2026, 22:45 от remotexx »
Активен