Стига да не сте "на нож" със съседа не е толкова страшно.
Засега май се планира сериозен преглед на това кой какво прави (разбирай тегли) през работно време на служебни машини из министерства и държавни агенции. Сутринта слушах как министъра на вътрешните работи (струва ми се) се пенеше по някакво радио как щели да инсталират "една програма дето да следи кой какво прави на всеки един от компютрите във ведомството". След тях може и в университетите да затегнем малко коланите
На мен лично ми е интересна абсолютнта психоза която цари из работата през последните дни. Днес една колежка се беше съвзела и щастливо претакаше някакви мултимедийни файлове с неизяснен произход и статут. Обясни ми че гледала някакво интервю по телевизията, в което адвокат обяснявал, че ако само си изтеглиш файловете за лична употреба и не ги копираш/раздаваш/споделяш всичко си е напълно законно и не могат с пръст да те пипнат. Не разбрах коя телевизия ги е ръсила тез' мъдрости...
Пък ако не сте сигурни за съседите си... най-добре подгответе един по-голям магнит до компа. Как се ползва -> има кратка сцена по темата в "Ядрото". Дръпнете си филмчето и после обяснявайте, че е за учебни цели

'>