Mоят любимец e
_NetCutter_. Това е така още преди да бъде изгонен от linux-index поради системното му нежелание да използва собственото си сиво вещество и да се премести тук. Бях решил да го игнорирам и да не пиша в теми започнати от него за да не се нервирам и да напиша нещо, което не е типично за мен. Докато не се появи
тази тема. Човекът изяви желание да му дадем връзки към четива за Дебиан. Викам си - похвално, решил е да чете и
тук му дадох връзка към
Книгата за Дебиан. В нея има всичко и при това е на български език. Но на него това не му бе достатъчно и поиска още (чудя се дали въобще е погледнал какво има в тази книга). И го получи.
Тук v_badev му даде следният адрес: wiki.debian.org. Копирайте го, сложете го в лентата за адреси на браузъра и натиснете Enter за да се уверите, че е правилен. Но какво заявява _NetCutter_?
ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: той не само е копирал адреса, но и за всеки случай е написал www пред него. Излишно и погрешно усилие (http://wiki.debian.org/ не се отваря, ако има www). В същото това съобщение отговаря на точните насоки на v_badev така:
Цитат |
1.А!?на мене не ми го товаря !? Примерен код Firefox can't find the server at http://www.wiki.debian.org
2.Ще го пробвам утре, че ся не съм на Уин 3.Видях ти поста и 10х за него, но аз попита и за други 4.Ще го пробвам утре, че ся не съм на Уин 5.Имам Синаптик,ама мн ме дразни. |
Обърнете внимание на точки 2 и 4. Брей... Май прави някакви магии... Иска помощ за Линукс, а пък не може да я приложи защото не е на Уиндоус?! Бях потресен! И продължава да иска още и още литература за Дебиан (не получи ли достатъчно?). Тук му дадох работеща връзка към wiki.debian.org и се опитах да му обърна внимание върху онова, което е писал:
Но какво отговаря той?
Цитат |
1.уики не ме се отваря! 2.Уина не го ползвам,аз а седнах само да видя дали сте ми отговорили. 3.Еми точно там търсих 4.Вж т.2 |
Въобще не си е направил труда да позиционира мишката в/у връзката и да цъкне левият й бутон (голямо усилие, а?). И не се е сетил, че е писал глупости като е казал, че не е под Уин. И като е търсил в Google нищо ли не е намерил? Нима няма нищо там?
Ключови думи:
debian - 143000000 резултата
debian howto - 9770000 резултата
debian wiki - 11600000 резултата
Ммммм, не... Не знам какво да кажа. Просто нямам думи.
Драги _NetCutter_. Не съм изписал това за да те обиждам, нито да ти се подигравам. Приеми го като градивна критика. Ще ти дам един съвет: хората, които чакат на готово биват смазвани от живота. Старай се, бъди пробивен, мисли внимателно и анализирай. В противен случай никога няма да успееш и ще бъдеш отритнат от обществото, както се случи в linux-index.