Автор Тема: Usb flash  (Прочетена 9017 пъти)

Lord Bad

• Напреднали
  • Публикации: 1667
  • Distribution: Fedora 13
  • Window Manager: GNOME
  • Jedi Knight
    • Профил
Usb flash
« Отговор #15 -: Oct 16, 2006, 22:55 »
Ей с такива теми не правим форума по-добър определено.
@licho,
Момко, не е правилно да се заяждаш с хора, защото според теб не разбирали, когато си си човекът с проблема, и то от елементарно естество. По-проста файлова система от фат няма и за работа с нея на ниво гуру не присъждат отличия.:)
Казвам това без лоши чувства, просто си мери приказките. Аз лично ако бях модератор щях да затворя темата на 3я пост още.
Активен

Fuelled by Fedora 13 "Goddard"
====================================
Rock it!

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Usb flash
« Отговор #16 -: Oct 16, 2006, 23:43 »
mv /bin/umount /bin/umnt;echo "#!/bin/bash" > /bin/umount;echo "sync;umount $1" >> /bin/umount;chmod +x /bin/umount

блаблабла...
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

licho

• Напреднали
  • Публикации: 59
    • Профил
Usb flash
« Отговор #17 -: Oct 17, 2006, 00:43 »
Цитат (Lord_Bad @ Окт. 16 2006,23:55)
Ей с такива теми не правим форума по-добър определено.
@licho,
Момко, не е правилно да се заяждаш с хора, защото според теб не разбирали, когато си си човекът с проблема, и то от елементарно естество. По-проста файлова система от фат няма и за работа с нея на ниво гуру не присъждат отличия.:)
Казвам това без лоши чувства, просто си мери приказките. Аз лично ако бях модератор щях да затворя темата на 3я пост още.

то е очевидно кой не си мери приказката.

да елементарен ми е проблема и какво от това ?

просто не работи колко пъти да го повтарям.
не работи колкото и да е елементарно! понякога и елементарните неща не работят като хората.

има си howto има си man има google
там пише всичко как се монтира, как се  прави на опредлено място да се монтира... и още подобни

повярвай ми чел съм всичко

дори и защо не ми спира да свети светодиода, след като се направи umount.

не разбирам какво толкова има и всеки скача срещу думите иконки кликване с мишката.

толкова просто било "mount -t vfat /dev/blabla /dir"

Цитат

как трябва един потребител който няма понятие от Mount fstab и други неща, да използва правилно хардуера си?
за него всичко е иконки и щракания.

това е просто констатация. всяка дистрибуция в обявлението пише колко нови неща и екстри са били добавени.

част от съветите, които бяха дадени относо usb флаш паметите са:
форматирайте си устройствотото с файлова система ext2, ако ще го ползвате на линукс;
направете два дяла един с fat и един с ext2.

надявам се да е полезно на някой.

някой ако е обиден или засегнат му се извинявам.
но аз също не смятам за редно да се отговаря с изрази аз знам ама няма да разбереш или подобни.

успех на всички.
Активен

warkin

• Напреднали
  • Публикации: 87
    • Профил
Usb flash
« Отговор #18 -: Oct 17, 2006, 08:43 »
Явно трябва да си превеждам писанията от Български на Български. Това

Цитат (licho @ Окт. 17 2006,00:43)
но аз също не смятам за редно да се отговаря с изрази аз знам ама няма да разбереш или подобни.

съвсем не е същото като

Цитат (warkin @ Окт. 12 2006,14:13)
знам как се оправя, но не знам дали да казвам, защото не се оправя само с "иконки и щракания".

Да разбирам ли че приближаващите избори съвсем объркват представите ти за смисъла, стоящ зад думите на хората? Мисля, че доста ясно съм се изразил, че решението, което бях готов да предложа, не е чрез "иконки и щракания". Достатъчно бе да кажеш, че не се плашиш от това да напишеш някоя команда и/или промениш нещо в някой конфигурационен файл. Ти не бе конкретизирал дали решението, което искаш, да е само и изцяло реализирано чрез "иконки и щракания".

Колкото до това
Цитат (warkin @ Окт. 13 2006,00:10)
edit: каквото и да кажа, надали ще разбереш.

Edited by warkin on Окт. 13 2006,00:12

Написах нещо, което бе по-разпален (и леко по-философски) вариант на началото на този пост. Сред което реших, че е възможно да съм прекалил, и се изсамоцензурирах като написах този текст защото прецених, че надали с точно тези ми писания ще обогатиш гледната си точка.

Не знам за какво друго би могъл да се хванеш, за да си помислиш, че не съм искал да помогна. Въпреки че сега съвсем твърдо отказвам да помогна, без значение дали това, което бих предложил, би ти свършило работа.
Активен

Commitment is the ability to eat a large slab of chocolate, and then another one, and then another one after that. And commitment deserves respect.

alabal

• Напреднали
  • Публикации: 2173
  • cat /earth/europe/bg/sofia | grep Nacamura
    • Профил
Usb flash
« Отговор #19 -: Oct 17, 2006, 09:56 »
Явно нито този който започна темата, нито останалите участници (с едно-две иключения) не се съобрази с напомнянето, че този раздел е посветен на проблеми с хадуеър. Поради това темата е затворена.
Активен

It makes you awful glad that you were born a man.

Подобни теми
Заглавие Започната от Отговора Прегледи Последна публикация
нещо като Flash desctop
Коментар
kennedy 0 3684 Последна публикация Oct 16, 2004, 11:35
от kennedy
Нямам звук при flash
Настройка на програми
SK0RP10N 3 4985 Последна публикация Feb 04, 2011, 20:02
от b2l
Проблем с монтиране на cd/dvd/flash
Настройка на програми