« Отговор #10 -: Jan 11, 2007, 19:27 »
Дивак, ти изобщо прочете ли ми поста? Съвестен служител- това къде го видя, писал съм, че става въпрос за моя позната, макар че "позната" е слаба дума в случая, но това не интересува никой освен мен. Да си беше направил труда да ми прочетеш другите постове във форума отгоре-отгоре, и тогава да ми даваш характеристика, умнико. Какво според теб лъжа, и какво бих постигнал с лъжата- да хакна нечий компютър, може би? Имам админ паролата на уиндоуската машина- как според теб съм сложил там програмата Golden Eye? И при положение, че съм сложил програмата вече, какво е останало за хакване, според теб, гуру на софтуера, прозрял черните ми мисли? Какво ще хаквам, при положение, че единствения ми проблем е remote login-а, понеже не мога през ден да пътувам десет километра до въпросния офис? И не се притеснявай, не съм се обидил- май теб някой те е обидил на размер и чест, та това е първото, което си се сетил да наспамиш тук, с идеята да блеснеш с ум и прозрение. За форумите в дата не знам- май ти си по-запознат, хайде със здраве.
Дидо, ще я пробвам тая програма, мерси