Щом човек се занимава с Линукс значи е информационен просяк, който няма пари за компютър пък камо ли за операциона система.
Аз използвам Vista и си се кефя яко. Ти си маутваш swap на харда и си мислиш. че правиш нещо - ефект дръжки.
Аз пък пъхам kingstone 2 GB USB и му задавам в Vista ReadyBoost и работи като фурия. А КДЕ i GNOME като самосвали. Че то ReactOS е хиляди пъти по-добра от Linux.
Агенте ти въобще знаеш ли какво е reactOS. Това не е Unix базарана OS. Да те светна зад връта... (ако те мярна някъде)
Ако видя оня килеш линуз торвалдс... няма и да го поздравя. Ако видя Бил ще гледам да ме уреди на работа да направя пачка.
Аз обирам хората като продавам услуги в ИТ сферата. И винаги използвам M$ технологии. Мразя линукс щото в него няма пари и лъже хората. Линукс може да е свободен, но не и вие. Веднъж хванете ли се с него трудноще се измъкнете. Часове в настройки, четене на документации. На това ли му викате свобода. Абе агенте, преди пак да ме блокираш, "ташак смотан" ти конфигурираш тоя смотан и безплатен портал с месеци.
Аз на ASP.Net ще ти го препиша за това време.
Ти агент ли си мутра ли и аз не знам... знам, че ти трябва дни да конфигурираш скапания MySQL, който даже безплатната версия няма защита на ниво транзакция и съхранени процедури. Ти въобще хващаш ли кво ти говоря.
знаеш ли какво е сървър за база данни без съхранени процедури,а ? Това като мъж без патка.
Да не говорим, че без phpMyAdmin никога не можеш да си оправиш базата да си направиш бакъп и т.н.
В MSSQL 2005 има толкова много stored sys procedure за всичко, квото ти дойде на ум.
Колко струва MySQL с транзакции и системни процедури, да ти кажа ли..., а? Не е безплатен и не е за теб и никога няма да си го позволиш.
Зарежи скапаната си работа и се хвани на квото и да е. Ще взимаш по 1600 лева, а не както сега...
Чета Ви с години... хиляди малаумници дето и хабер си нямат ги залътгвата. Колко софтуерни фирми в БГ работят върху линукс среда? Николко. Ако има то трябва да си луд да работиш безплатно.
Аре банвай ме, че и без друго тука само ебани линуксари има и нищо друго. Дай им само атаки да правят безуспешни. Само линукса няма да Ви помогне...

'>
Виста е the best. Кажи само едно нещо дето М$ го нямат и ще ти кажа 100 дето M$ го има, а в Линукс os средата ако го има ще е платено и комерсиално.
Аз ще бъда шеф и ще продавам Windows, а линукс cd в кенефа.
Гледам ти форума сега и си спомням кво беше преди години с тоя портал. Няма никаква промяна по отношение на дизаин и нови неща. Същия стар и безплатен боклук.
Гледам и се шашкам, че всяка трета тема на хора които защитават М$ ги банваш и блокирваш. Смешен си агенте. Един палячо си и нищо повече. Тея дето ти дават трухите ти се смеят най много да знаеш. И те само М$ използват.
Била защитена от вируси атаки и т.н.
Ти чуваш ли се? Аз го знам и апача им. Най - известния продукт дето от него станаха известни на пазара за сървъри в началото. За нищо не става. Защото е неопбходимо за всяка една технология, която се използва да се дооправи и доизпрограмира. А това отнема много време и нерви.
Коя банка в bg e с апач. Нали веднага ще влезнат и ще си излезнат с всичко.
Защо сериозните фирми в бг плащат маса пари за M$.
Защо? Помисли малко. Нали си агент.
Агент е Тенев и направи пари. А ти - въшки.
Аре успех пич. Ти да не се обиди.
Като авто отговор на повечето гейчета дето работятя(мислят си, че работят) с Linux оставям този отговор.
Ти ми каже какво е сървърна съхранена процедура. А после ми спори. И ми казвай какво е добро и какво не .... ТИ некадърен глупак(продавач консултант за 350 лева с 5 год. опит)