Бе стига на нож пък и вие, спокойно, нема нужда толкова нерви и враждебност

'> Човекът не е заслужил да му викат "курва" все пак. Може да си вярва в каквото си иска. Неговият проблем е че (поне според това което пише) е некадърник и че дори аз дето не съм пипвал Делфи от години, а и по принцип съм некадърен програмист, със сигурност след 1-2 седмици опреснителен курс, ще му върша работата по-добре.
Или другият вариант, просто е някой дето много добре се ебава, и нарочно пише глупости, да ни гледа сеира. Ама все пак ми е интересно, защо си прави такива сбъркани заключения, много лесно може да се установи на кво е писан сайта, както и човек дори с малко опит с Делфи може да разбере как най-добре да не се обръща към бази. Специално под Делфи, доколкото помня, TADOshit обекта прави връзка към някакъв малоумен activex контрол, който му осигурява абстракцията и конекторите към различните бази. Всичко това е ужасно бавно и бъгливо (поне по времето, когато аз съм се занимавал - признавам, беше много отдавна). Излизат странни runtime грешки от време на време и никой не може да ти ги разчете. А ако искаш да правиш там ISAPI ли как се казваха техните уеб приложения (IIS вариантът на нещо подобно на CGI технологията), това означава доста обръщения в секунда към базите. Бавни, хабящи памет, бъгливи, некадърни. Дори не мога да си го представя. Между другото не знам за някой сайт, работещ с IIS и ISAPI пиложение, писано на Делфи. forum1, ако наистина си разбираш от работата, няма да е зле да ме упътиш поне към някой такъв. Сериозно звучи доста смешно

'>