« Отговор #21 -: Jun 28, 2007, 02:26 »
Не съм наясно дали сте запознати с понятието "индиго дете"? Еми аз съм от тези деца. И мога да кажа с ръка на сърцето, че природата се променя. Светът не е такъв какъвто е бил познат преди време, светът се е променил, правилата са се променили, вятъра вее лошо, а земята страда. Обяснения много, моите виждания не смятам, че ще бъдат разбрани, защото повечето хора не могат да видят нещата през моите очи. Но настъпва промяна, човечеството стига дъното си, за да може да тръгне отново нагоре. Духовното пробуждане и еволюция бавно са започнали, причини и примери затова много, промяната настъпва с всеки изминал ден, дните са разнообразни, енергията всеки ден е различна, земята се готви, така да го наречем да се калибрира, затова са всичките тези огромни катаклизми и прочие, които настъпват последно време. Света няма да свърши, ще свърши краят на този свят. Петото слънце ще залезе и ще изгрее шестото слънце. Света ще промени нивото си на вибрация. Хората ще станат по висши същества. Живеем в ерата на водолея, в ерата на Енки/, календара на маите свършва на 23 декември 2012, 23 декември е рожденният ден на Енки. 2:3=0.666 --> 666 --> спорет Питагорската система, това е числото на космическата светлина, не на мрака, числото на духовното пробуждане на човека. По темата може да се говори много, източниците са много, ала както навсякъде основно в интернет, дезинформацията и глупостите са адски много, затова последвайте принципа на Буда и не вярвайте на нищо, независимо кой ви го е казал, къде сте го прочели или видяли, ако то не е в съгласие с вашия собствен разум и чувства, това се отнася включително и за моите собствени думи.