Не че се заяждам, ама все пак, с цялото си уважение към GattaNegra (все пак не е тук от вчера), да си кажа и аз мнението.
Определено форума не е идеален и има много проблеми, но кои пък са LI и от кога станаха по популярни от linux-bg.org ?
Колкото и да разтягаме локуми Linux обществото донякъде си е елитарно. Не се допуска кой да е без той да е положил нужните усилия за да се случи това. Така както казваш тук и както чета в LI, ние тук сме като в казармата, а "вие" в LI сте хипарската комуна. Ние тровим живота на новобранците, а пък вие сте отворени към всички и раздавате само мир, любов и зелени листенца.
И аз в началото бях подразнен от грубото отношение от страна на "братята" сектанти към "новобранците", но след известно време започнах да ги разбирам. Как да не се дразни човек от 1001-вата тема за пускане на mp3 под openSUSE. За това и спрях да пиша и чета тази част от форума.
Всеки си има право на мнение и аз уважавам твоето и дори до някъде го подкрепям, но не ми харесва сравняването на linux-bg и LI, нали уж сме "братя" и трябва по хипарски да се обичаме и обменяме бурени.
Нека поздравите към майка ми започнат сега ...
edit:
http://www.linux-bg.org/cgi-bin....t=21604Ето една тема, където бих казал, че всички са доста учтиви и наистина се стараят да помогнат(поне първите няколко де).