divak ...
приличаш ми на кон с капаци - виждаш и чуваш това, което си решил, че искаш чуеш и видиш
"Какво са по-лоши циганите от останалото население на България" - ами не знам с какво са по-лоши точно, но определено мисля, че са кофти племе

'>. Ти като си такъв доказан хуманист би ли се оженил за циганка примерно ....
"все повече се уверявам че във провинцията безмозъчието е на почит" - това просто няма как да се коментира, но май не се връзва с идеята ти за равенство на расите от малко по-горе (и как реши, че съм от провинцията и кое точно е провинция ....)
"Чуй поне веднъж как свири куршум от калашников" - това опит за намек за казармата ли е или за войната в Сърбия примерно - и двете са неуместни.
"До сега всички упорито доказвате как единственият абсурд е - мрънкането." - къде видя мрънкане в поста ми. Ако си беше направил труда не просто да го прочетеш, а да се опиташ да разбереш какво съм искал да кажа можеше и да не си толкова смешен. Изрично съм писал, че не е толкова важно отношението ми към цигани и турси, което си е лично мое и имам право на него, колкото абсурда да допуснем в 21в. една от най-силните и влиятелни партии да бъде на етническа основа от етнос, който ни е ГАЗИЛ 500г. (ако и за 5-те века турско робство кажеш: "Оставете хората на мира" евала - ти си моята нова Майка Тереза)
П.П. Сега прочетох последния ти пост и ме хвана яд, че писах - безмислено е да се спори с човек като теб - сам си измисли темата София<-->провинция, и сам си я доказваш/оборваш. Евалата ...