Дали се подиграва с хората или играе роля? Че кога излиза от тази роля?! Дали наистина създава собствената си незначителност? Засичах периодите му на онлайн активност - покъртително много време отделя за спамене и пълнене на вече изтрития си форум с мнения, копирани оттук от там.
Уменията му за спамене стигат до там, че вмъква адреси на хора, до които се е добрал в полето "Копие до" на абв или гмайл. Това той нарича "мощен спам робот". А как Цецо Кукуто хаква електронни пощи? С фишинг, спам, престорва си гласи и реве на поддръжката, търси някой който да го направи за заплащане... В кореспонденцията си, ако не стигне до това, което иска (дизайн на сайт, парола, код на операционна система), започва да заплашва и обижда, след което мейлът попада в базата данни на мощния Спам робот (полета Копие до).
И това е дейност, на която е посветил по-голямата част от изминала година!
Разбира се, тук не е детска градина, нито Детска педагогическа стая. На мен не ми пука с какво запълва времето си някакво куку от Шумен. Проблемът е, че ангажира със себе си прекалено много хора, включително и нас сега...
Ако приемем, че му липсват първите седем години, сега е точно на 13.

'>
Едно от нещата, които ме изуми, е че Цветан Банчев в момента следва... Педагогика в Шуменския университет. Ако такива ще учат децата след 4 години, по-добре да викаме танковете.