Уф, абе завъртя ми се из главата една идилична картинка.
Значи действието се развива във Радисън, където група от депутати блажено пият кафенце с уиски, разисквайки клюките и координирайки последните партийни интриги и обсъждайки предстоящите кадрови промени в кабинета. Пичовете естествено са облечени в скъпи костюми, защото повечето от тях в същият ден имат среща с бизнес-партн...ъъъ спонсори.
На масата са представители от НДСВ - Милен Велчев, Даниел Вълчев и още няколко по-неизвестни герой. Велчев като младо юпи проверява новинарските сайтове на лаптопа си, ползвайки безплатният 802.11 на хотела.
М.В: "Вълчев, ти разбра ли каква тарапана е станала покрай тези поправки дето ги гласите в закона за образованието?"
Д.В: "Ъъъ...какви поправки, каква тарапана? Ние нали им обещахме повишенията, реформите вървят, какво пък искат сега"
М.В: "Ами тука чета сайта на Дневник, някакви хора правят петиция против теб"
Д.В "Петиция? Каква петиция? Кой го организира това? Нещо синдикати"
М.В "Не бе колега, става въпрос за онази поправка за книжовния български в учи..."
Д.В "Аааа да, онази поправка, това дето на Доган хората препираха...ама аз какво съм им виновен на тези хора бе, какво мога да кажа, това е на по-високо ниво, да се сърдят на дедо.."
М.В "Ами тука гледам, 71 хиляди човека са се разписали вече, явно не се приема много добре"
Д.В "Пфу, шовинистки тъпаци. Не може ли Запалката да ги издири и да ги респектира тези, какво само се чудят какви глупости да измислят"
М.В "Еххх, колега, знаеш вече не стават тия неща, демокрация е, това е то - обществото е против"
Д.В (смутен) "Оххх....ами щом 71 хиляди човека така са написали...ще трябва да отменим тези текстове. Да, точно така, ще направим едно добро за България! Дреме ми за дедо, дреме ми за ДПС, дреме ми за насраната коалиция, дреме ми за всичко - ЕЙ СЕГА ОТИВАМ ДА ПРЕРАБОТЯ ЗАКОНА!"
Ииии....такива ми ти работи

'>