Дам, господин Голямо Добро Утро.. много си прав... аз нямам нужда... аз си получавам квалифицирана медицинска помощ... моето състояние наистина е патологично... лошото е че не винаги успяват да ме накарат да си взема невролептиците... та ме изпускат из разни форуми да се веселя... влезте ми в положение... бедния човечец

'>
А че и от всичко разбираш... тук колко си прав... нямаш представа...и медицината как я разбираш... че и психологията... и патологията... леле, леле....
А като гледам урологията и андрологията ти са голямата страст...
Та..за големите неща... не знам на кого, кое и колко му е голямо... това само си проличава... на тебе

'>
А щом задаваш въпроси "дали съм го опитвал".. това дълбоко психологично... (щом твърдиш че психологията е твоя област)... кара хората да се замислят, че ти се иска... да ти го опитват....
Я?... Какво има тук?.... Камшичестите клетки напират нейде из дебрите на навитите семнни каналчета?
Късмет ти желая... дано те огрее най-накрая

'>
Едит: още веднъж ще те посъветвам... заключи темата... не си нарушавай приницпите... всичкия боклук си е боклук... дори когато и ти учасваш в него... а тук определено учасваш.... на мен не ми дреме да съм боклук... или пубер.... или комплексар... луд ме наречи ако искаш...
Виждам че на теб ти дреме... мнението ти за собствената ти личност е солидно... което напълно отговаря на умствения ти багаж... и той не е малък...
Та спри боклука, господин Добро Утро... че покрай говедата (мен)... видиш ли... и ти земеш, че станеш до ушите в говежда тор...
Все пак си модератор на сериозен форум... не таковай таковата на форума за да гъделичкаш собствената си мания за величие... разбра се вече... нямам шанс срещу теб...
Поклон, ваше великолепие....
Заключи... бе направо изтрий темата

'>