TODO, ама не сега, моята непостоянна природа си каза думата

'>
Иначе браво, първи си (има и още един победител вече)

'>
Добре, сега гледайте какво мисля да направя:
* Няма да правя повече нови нива. Следващата идея ще е още по-свободна: нова инсталация, средно добре "укрепена" (демек такава че да няма фрапантни дупки в сигурността). Един демон, който няма да е част от стандартна дистрибуция някаква, мисля да е примерно echo service, написан от мен нарочно с пропуск в сигурността. Услугата ще работи като привилигирован потребител (може да е root, а може да разбия задачата на 2, ще го измисля). Ще има малко по-голяма свобода на действие надявам се и този път по-малко подсказване.
* Има два варианта за прекратяване на сегашната игра. Или ще го направя утре вечерта. Или ще го направя след седмица, защото излизам в отпуск и няма да се занимавам дотогава (освен да ви архивирам дейностите, което така или иначе става автоматично).
* Ще направя коментар върху някои от вашите опити. Няма да споменавам IP адреси и т.н. Това преди да подготвя следващата среда. Така надявам се няма да има недоволни

'>
Та сега остава въпроса: кога да приключи тази игра - утре или след седмица (седмица и 2 дена по-точно). Разбира се ако от енергото не решат това да се случи по-рано

'>
Давайте идеи

'>