Поре дразниш ... намери си жена.
Аз още не знам дали ми се пикае или ми се прави друго, ти за жени ми гвориш.
Каква е тази агресия? Нали уж тук сте нещо повече от останалите, нали сте за свободата?
Не го подкрепям и наистина това, което прави е отвратително, но кои сте вие, че ще се организирате? Да го спирали, бил психопат, бил изрод. Ами ако утре някой реши, че не паркираш правилно и вземе да организира целия вход да те насекат? Явно тук има доста задръстени хора, които обичат да нападат, но се поставете в такава ситуация като сте сам срещу всички. Само защото следвате някви общоприети човешки правила, се възмущавате. Но иначе като колите прасе на Коледа

или пък други мизерии, само трябва да се позамислите, не ви е гадно.
Малко по-философски подхождайте и се съобразявайте. Доказано е, че трябва да се самоунищожим и в момента не сме нищо особено и света в който живеем е шит, но все се намира едно голямо стадо. Това стадо помита всичко.
Пак казвам, не го одобрявам, но вие ли ще раздавате правосъдие, ми кви сте? Що не скочите срещу римялните, че цезар се е гаврил с хората на арената, що не скочите на США, че трепе наред. Само човек като си помисли, че идват някви самолети и ти опустошават града. Аи помислете си. А Русия-Грузия? Що не скачате там?
Щели да му спират дипломата, да се лекувал, ама вие нещо много насериозно се взехте, бе, ангелчета мили. Вие да не сте много редовни? Или сте, щото така си мислите и собственото ви своелюбие и страх надделява винаги. Страх и несигурност, уау!
Това човекът е най-противното нещо на тая земя

Микис, ще ти хареса ли да се организираме и да те тероризираме, щото не ни кефиш, причина за което ще намерим. Ами няма какво да се направи и това, това са хората и обществото в което живеем. Това става като някой се опитва да изгражда някви йерархии, строеве, правила и системи - една торба с лайна или поне една планета пълна с такива.
Аман от смешници. Революция!