Да се върна на темата... няма нищо лошо нито в игрите с текстови съобщения, нито в услугите с добавена стойност по принцип. По-точната дефиниция на "гол тумбак чифте пищови" вероятно ще са хората които спечелят мерцедес и после вместо да го продадат и да си вържат гащите правят точно обратното - заробват се да го "издържат", лъскат, пазят в гаражи, т.н. Някой с 500 лв заплата, едвам си плаща сметките, ама като стане дума за Колата с главно К, казва "последен мерцедес"...
Вещоманията, в резултат на безверието (липсата на вяра в нещо възвишено) е нещото което мен лично ме дразни; Колкото до призивите "айде да мразим тези/онези" само щото не ни кефят - бъдете обективни; да си малцинство и да обираш омразата просто "ей така" е обидно. Аз познавам много цигани, черни, турци и други хора от "малцинства" - всичко е до човека. Ако ме питате за циганите например - нямам АБСОЛЮТНО НИЩО против тях, но съм категорично против отношението на държавата и фирмите... Говоря за това, че ако сестра ми не си плати тока, след 3 дена ще я отрежат, ще я глобят, ще стои 2 дена на тъмно преди пак да види светлина. В Ориндж Каунти никой не плаща, но никой не смее да ги пипне, щото избори идват и малкцинството сакън да не му посегнеш.
Много простички неща искам - равни права, НО ЗАЕДНО с равни задължения - никой няма да пречи на никой, ако обективно се прилагат правилата за всички

п.п. линукс вече е толкова лесен, дори за начинаещи, че няма на кой да се помага

затова чешем клавиатурите тук