Не познаваш законите на държавата която живееш ?! е не ме учудва. И като цяло май не се знае и какво е патент.
Загубих 10 мин да търся на английски език (този който ползвам, едва ли го разбираш

) , но заради второто обвинение - този път за лъжа
И недей да лъжеш, че някой има патент за двойно щракане на мишката.
няма да има линк - търси си сам. Открих и по - шокиращи патенти от същата корпорация - хиляди са, но - този е най - фрапиращия. При това никъде не се споменава, че е свободен за използване.
Това, че собственика не претендира, че му ползваш неговата функция, не означава че не си крадец. Имаш ли изричното му разрешение... ако не, това е не договорено използване на патент. Напълно е законно завеждането на дело срещу нарушителите/крадците на патента. Оплете ли се в твоята логика сега? При това ние сме бедни а ти си богат и крадец

В момента е най - голяма перспективата за юристите. те ще спечелят от тези неразбории. Пак съм с грешната професия за момента

Губя си времето по ужасен начин в тази тема, но текущата ми видеокартата не става за игри. Дори и няма проблеми със сървъри, с които да се забавлявам - единствено законите на сержант Мърфи действат безотказно