имах виста и хубунут на лаптопа, и през windows-а форматнах дяла на linuxа за да си го ползвам за win-а ... не искам повече linux ... ама съвсем бях забравил за гръб-а ... и сега ми гърми
Grub loader: Error 17 ...
някаква идея? ...
Ми така ти се пада - имай доверие на OC за малоумници - каквато е предпочетената ти . Не се заяждам - може да си готин пич.. аЙДЕ СЕГА ПРЕИНСТАЛ НА БОЗАТА и си щаслив 
и аз така мислех

... нали затова си го сложих ...
обаче:
1. не мога да отварям рар архиви
2. не мога да пиша на кирилица (сега това го пиша в абв и там цъкам на Преведи: кирилица ... смятайии!!! ...)
3. имам само два средно-кадърни browser-а, другите тръгват с wine ... (what for

)
4. супер малко програми ... (които да вършат смислени неща ...)
5. мега грозни скъпе и icq ...

((
6. никакви игри ... !!!!!!!!!!!!!!
и аз не искам да се заяждам ... обаче linux се оказа най-голямото разочарование което ми се е случвало откакто се занимавам с компютри ...
ПП: в момента пиша това от офиса ми където съм на хубунту .. и тук и двамата ми админи не можаха да оправят нещата ... :Д ...
ПП2: и всичко това е без да включвам 10-ната пъти на забиване (подчертавам: З_А_Б_И_В_А_Н_Е - на хубунтъто ...
ПП3: с две думи - предпочитам да ползвам компа ми с някаква ОС за да уча нещо (примерно конкретен софтуер- чертане, рисуване, ...) - отколкото да трябва да уча някаква ОС за да мога да я използвам ...