« Отговор #20 -: Mar 03, 2009, 21:26 »
Идеално до момента. Вече ползвам кирилицата на убунтуту и то виждам че е просто прекрасна. Оправям се вече и със субтитрите да са на кирилица , не маймунжолъци , само това дето ме нервира е че нещо вентилатора го тормози явно и върти на по силни обороти и все едно хеликоптер имам в стаята. Отворих одеве за момент кутията , пуснах му една прахосмукачка , стартирах го отново и нямаше го това силно въртене , но след 10мин работа отново се появи. Странното е че за първи път го прави това от 4 години вече на този компютър. не мисля че е от пренатоварване , защото в уина какво ли не съм му пускал и всичко си е било нормално. Също така видях в систем процес как стоят нещата и освен лисицата с 12% товарене , всичко останало е наред. Плейърите са супер , така че не е от тях , поне така мисля , а и не дават признак след тяхното пускане примерно , да се засилва вентилатора. За нета , написах там командата която каза , дадох Йес и след като мина всички сканирания на лан картите , то ми каза че не е намерило устройство , ходи го питай защо. Използвам eth1 , защото стандартната лан карта ми е изгоряла , но не съм я махал и явно я открива все още като устройство. Също така се чудя как да пусна на Плейъра audacious да ми звучи през 5.1 звук ,защото съм с такава система. Но това което наистина ме нервира и ме заболя главата от него е този вентилатор. Разбирам да е африка в нас , не е по различно от преди , нямам идея от какво днес докато бях под линукса изведнъж вентилатора реши да се изгаври така. Не е да кажеш че имам проблем с видео-то , то щеше да изпищи най малкото , ела го разбери какво е. Вентилатора е намален ръчно до край , но остава силното въртене.