еее аре направете го човека модерооо, нешо пак почнах да фъфля от алкоала. Искам да кажа скорпиона.
В интерес на истината, и аз съм бил *администратор* на форум с деконструктивни цели, извън софтуера, но тук неща
Само да споделя, че мирчо много ме изненада с тези си постове, не съм мислел, че е такъв комплексар. Но за едно е прав, че всеки дава акъл без да помага. От друга страна без участници, начи къмюнити, за къв ку* ти е да вдигаш още 5 поддомейна. Имам чувството, че и зеридон си вдигна ръцете от форума

Вижте например туриста, гофая се сеща за какво говоря, там има много деца, които пишат код, на ниско ниво верно, но има къмюнити, което тук липсва, а това е най важното за един такъв портал, да има хора... а вие 3 дена се чудихте как да и го наврете на едно маце... срам ме е.
Какви месеци за инсталиране на смф, бе приятелю, за пускане на поддомейн, пък и двамата със зеридон, дългогодишни администратори... абсурдно е това, то верно че сички пием, ма с мярка и после не пишем по форуми... айде лека.