След като прекарах няколко години в чужбина и не къде да е,ами Холандия,мога да ви кажа,че на България и куца здравеопазването и правосъдието...в другите отношения не сме толкова зле,колкото всички казват.Вярно е обаче,че от правосъдието и здравеопазването тръгва всичко - ако тези 2 неща не са наред...държавата става дупка.Оплаквам се от сегашното ни положение - ДА!Оплаква се,но не за мен.Аз си живея добре - здрав съм,имам дом,имам и джобни,имам и храна.Какво става обаче с хората,които нямат това?Държавата помога ли им?Дава им един топъл,мъжки,полов орган

.За това се оплаквам...оплаквам се и за това,че ми е писнало някой нещастник,който изнасилва дечица да не бъде осъждан.Ако зависеше от мен присъдата...нямаше да е смъртна,но сам щеше да избере смъртната си присъда.
Що се отнася до ония сульо,дето ни провукира...какво да ви кажа?Нека се замисли,че ние имам малко по-дълга история от чешката и че сме дали на света много повече от чехите.Всичко си има негативните страни,но не мисля,че турското робство е негативно за нас.То по-скоро е нагативно за турците.Тия 5 века показват: колко малоумно племе са турците.Колко зажадняли са за война и територия.До къде им е акъла да убиват хора за нещо,което те не могат да имат и нещо,което няма да постигнат.Защо обаче тоя келеш не отвори 2 книжки и не не представи като държавата майка на кирилицата?Или като държавата разпръснала православното християнство на балкана и Азия?Защото той не го знае

- лесно е да търсиш кусурите,защото те се виждат на пръв поглед,но когато трябва да намериш добрите черти трябва да четеш.За това и се навъдиха толкова много критици,които с критиките си стават по-скоро смешни.А тази провокация от страна на тоя творец...мога да нарека просто смешна.Аз бих нарисувал(ако можех) Чехия като немско/руски публичен дом

.