Цитат на: ROKO__ в Apr 14, 2010, 13:45Цитат на: bop_bop_mara в Apr 14, 2010, 13:03Сайтът е посветен на Линукс и отворения код. Ама аз не виждам как може да се избегне споменаването, сравнението и коментирането на други ОС и друг софтуер. Те в крайна сметка са свързани. Имаше една приказка, която казваше нещо като дръж приятелите си наблизо, а враговете - още по-наблизо Ами да се сравнява но със други свободни системи: IRIX MINIX BSD OpenSolaris OpenDarwin ReactOSМи, Роко, по твоята логика тука не е място да си обсъждаме хардуера, ама ти се включи много дейно в обсъждането на производителите на процесори
Цитат на: bop_bop_mara в Apr 14, 2010, 13:03Сайтът е посветен на Линукс и отворения код. Ама аз не виждам как може да се избегне споменаването, сравнението и коментирането на други ОС и друг софтуер. Те в крайна сметка са свързани. Имаше една приказка, която казваше нещо като дръж приятелите си наблизо, а враговете - още по-наблизо Ами да се сравнява но със други свободни системи: IRIX MINIX BSD OpenSolaris OpenDarwin ReactOS
Сайтът е посветен на Линукс и отворения код. Ама аз не виждам как може да се избегне споменаването, сравнението и коментирането на други ОС и друг софтуер. Те в крайна сметка са свързани. Имаше една приказка, която казваше нещо като дръж приятелите си наблизо, а враговете - още по-наблизо
Добре ROKO__ сега ще ти го кажа - Нямаш право да си казваш мнението, също така нямаш право и да правиш секс...
backtolife има жена???
//offtopicЦитат на: ROKO__ в Apr 15, 2010, 12:38Цитат на: SSEERR в Apr 15, 2010, 10:03Инсталирах го през сд диск..Ако си го инсталирал през CD вероятно е NetInstaл и трябва да имаш работеща интернет връзка по време на инсталацията, иначе Лезбиан е пакет от 4 DVD диска ако не ме лъже паметтаЦитат на: ROKO__ в Apr 15, 2010, 12:40Цитат на: bop_bop_mara в Apr 15, 2010, 11:26Цитат на: SSEERR в Apr 15, 2010, 09:48Добре..това го оправих,но сега имам друг проблем..неми дава да разархивирам .деб файловете.. дава ми грешка как да я оправя?Или през конзолата да го разархивирам..май имаше някаква команда..Извинявай, ама аз се обърках... Кой не ти дава да ги разархивираш .деб файловете? Какви са тези .деб файлове? Опитваш се да инсталираш допълнителен софтуер, така ли?Мара с боба въпросните файлове са бинарни пакети с софтуер както му казваш използвани във всички дебиан дистрибуции (или почти)Стига обижда бе човек, стига се излага, заради теб вече ме е срам да кажа от къде съм...
Цитат на: SSEERR в Apr 15, 2010, 10:03Инсталирах го през сд диск..Ако си го инсталирал през CD вероятно е NetInstaл и трябва да имаш работеща интернет връзка по време на инсталацията, иначе Лезбиан е пакет от 4 DVD диска ако не ме лъже паметта
Инсталирах го през сд диск..
Цитат на: bop_bop_mara в Apr 15, 2010, 11:26Цитат на: SSEERR в Apr 15, 2010, 09:48Добре..това го оправих,но сега имам друг проблем..неми дава да разархивирам .деб файловете.. дава ми грешка как да я оправя?Или през конзолата да го разархивирам..май имаше някаква команда..Извинявай, ама аз се обърках... Кой не ти дава да ги разархивираш .деб файловете? Какви са тези .деб файлове? Опитваш се да инсталираш допълнителен софтуер, така ли?Мара с боба въпросните файлове са бинарни пакети с софтуер както му казваш използвани във всички дебиан дистрибуции (или почти)
Цитат на: SSEERR в Apr 15, 2010, 09:48Добре..това го оправих,но сега имам друг проблем..неми дава да разархивирам .деб файловете.. дава ми грешка как да я оправя?Или през конзолата да го разархивирам..май имаше някаква команда..Извинявай, ама аз се обърках... Кой не ти дава да ги разархивираш .деб файловете? Какви са тези .деб файлове? Опитваш се да инсталираш допълнителен софтуер, така ли?
Добре..това го оправих,но сега имам друг проблем..неми дава да разархивирам .деб файловете.. дава ми грешка как да я оправя?Или през конзолата да го разархивирам..май имаше някаква команда..
Аз никого не съм обидил, просто казвам
Ами-и-и-и, не бил убидил, "Лезбиан" използват 80% от съфорумците... Никого не бил убидил...
Цитат на: backtolife в Apr 15, 2010, 12:56Ами-и-и-и, не бил убидил, "Лезбиан" използват 80% от съфорумците... Никого не бил убидил...Казвам го към дистрибуцията, това прави ли ги непременно "Лезбийци" ? Идеята е почерпена от тук http://www.cafepress.com/lesbianlinux
Уффф Троянец - за какво ли споря...
Май само аз съм с читава дистрибуция тук, на която да не пише Unstable/Testing :>И в същото време да има много по нови стабилни версии от тестовите които ползвате @_@
Цитат на: ROKO__ в Apr 15, 2010, 15:51Май само аз съм с читава дистрибуция тук, на която да не пише Unstable/Testing :>И в същото време да има много по нови стабилни версии от тестовите които ползвате @_@Дабее, не стига че си с гаден процесор ами си и гадна дистрибуция (-2 точки)
Цитат на: backtolife в Apr 15, 2010, 18:56Цитат на: ROKO__ в Apr 15, 2010, 15:51Май само аз съм с читава дистрибуция тук, на която да не пише Unstable/Testing :>И в същото време да има много по нови стабилни версии от тестовите които ползвате @_@Дабее, не стига че си с гаден процесор ами си и гадна дистрибуция (-2 точки)Конфигурацията си ми е перфектна, дистрибуцията ми е най добрата от най добрите. Ти въри да се шибаш