Пък аз си мислех,че всичко с подходящите условия (повреди) може да прегрее Стига с тия глупости, троянци, давайте по темата Роко, да те питам, а ти като кумува на сватба в деня на сватбата ли ти казаха Щото всички ме уверяваха, е до последно си твърдял, че ще дойдеш
Цитат на: bop_bop_mara в May 31, 2010, 17:14Пък аз си мислех,че всичко с подходящите условия (повреди) може да прегрее Стига с тия глупости, троянци, давайте по темата Роко, да те питам, а ти като кумува на сватба в деня на сватбата ли ти казаха Щото всички ме уверяваха, е до последно си твърдял, че ще дойдеш Късно вечерта 29 срещу 30-ти ме вдигнаха от леглото да ги прибирам че са мъртво пияни и били решили че ще се женят като се събудят Иначе си бях нагласил такъмите да идвам и мислех стратегия за феста
Цитат на: ROKO__ в May 31, 2010, 17:52Цитат на: bop_bop_mara в May 31, 2010, 17:14Пък аз си мислех,че всичко с подходящите условия (повреди) може да прегрее Стига с тия глупости, троянци, давайте по темата Роко, да те питам, а ти като кумува на сватба в деня на сватбата ли ти казаха Щото всички ме уверяваха, е до последно си твърдял, че ще дойдеш Късно вечерта 29 срещу 30-ти ме вдигнаха от леглото да ги прибирам че са мъртво пияни и били решили че ще се женят като се събудят Иначе си бях нагласил такъмите да идвам и мислех стратегия за фестаДа... айде женените съфорумци, обяснете му, че тъй не може
ми направете още един фест, когато РОКО може
Дори не знаех, че има такъв фест та комоли в кой град.