« Отговор #15 -: Jun 29, 2010, 08:10 »
Любо, ами като е сървър, за какво ти е графика ? Конзолата ще ти е достатъчна. Както разбирам, ще осигуряваш някаква услуга на клиенти, а ти даже не знаеш и коя дистрибуция ще ползваш. На тая машина ще ти работи всичко сървърно, което смяташ да пускаш. И за какво ти е по-голяма артилерия, че колко домейна ще хостваш, някакъв велик провайдер на услуги ли ще е, или само за спорта ? Не вярвам да е за спорта, щом и скриптове си седнал и написал. А и нищо не спомена какви мрежови интерфейси ще има, на какъв нет ще се го вържеш сървъра ти, какви трафици предполагаш ще се обработват, ако ги знаеш де, то в началото наистина само са прогнозни.
Цитат: "...и мен не си ме разбрал написах си мой панел за контрол на хостинг има си файл мениджър всичко точно обаче трябва да си направя DNS сървър за домейните демек да има IP към което хората които ще контролират тези сайтове да си насочват домейна също така и DNS към Email акаунтите..." Ами че аз това като го чета, то сериозна работа, доста знания и опит трябват. Аз един Slackware бих инсталирал, на тоя хардуер ще работи идеално.
Пожелавам ти само успехи.

Активен
CPU - Intel Quad-Core Q8400, 2.66 GHz; Fan - Intel Box; MB - Intel G41M-T2; RAM - DDR2-800, Kingston HyperX, 2X2048 MB; VC - onboard, Intel G41 Express Chipset; HDD - Toshiba, 500 GB, SATAII; SB - Realtek HD Audio; DVD-RW - TSSTcorp DVD-RW; LAN - Realtek PCI-E GBE Controller; PSU - Fortron 400 Watt.