На System->Preferences->Appearance няма ли опция за избиране на друга рамка за прозорец?
Цитат на: bop_bop_mara в Jul 20, 2010, 15:53На System->Preferences->Appearance няма ли опция за избиране на друга рамка за прозорец?Не е това.По скоро е в Gconf Editor ще проверя как точно беше и ще го публикувам
Цитат на: ROKO__ в Jul 20, 2010, 15:57Цитат на: bop_bop_mara в Jul 20, 2010, 15:53На System->Preferences->Appearance няма ли опция за избиране на друга рамка за прозорец?Не е това.По скоро е в Gconf Editor ще проверя как точно беше и ще го публикувамАми аз винаги от там съм си нагласяла рамките
Той пита как да премести бутоните в дясно а не как да смени стила
maximize,minimize,close:
menu:minimize,maximize,close
gconftool-2 --set /apps/metacity/general/button_layout --type string menu:minimize,maximize,close
... До сега съм бил само със Сусе + КДЕ и гнома с убунтото ми идва малко простовато и лишено от инструменти за настройки...
Само не разбрах какъв е проблема да си инсталира човека ubuntu tweak,а е необходимо да влиза по разни конфигурации.Това нещо програмката си го прави с минимална намеса!
офтопик: Човек недей така, че ми късаш сърцето , но нищо няма да кажа А всъщност имам какво да кажа: Дай шанс на бутоните в ляво, аз го направих и не съжалявам и за миг.