Автор Тема: Как да направим щастлив един мъж. А една жена?  (Прочетена 8278 пъти)

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Публикации: 2433
  • Distribution: Debian Testing
  • Window Manager: LXDE
  • Cute and cuddly
    • Профил
Ъх, да, а в тази чалга епоха... горките мъжки индивиди дето се интересуват само от "качествата" 20 кила с мокри дрехи, половината от тях от бюст, и заради тях са склонни да изтърпят и всичко останало...  >:(

И, между другото, една жена, за да направи мъжа щастлив, обикновено ѝ се налага и да му бъде втора майка - да му готви, пере, чисти, сервира, отсервира, да му дава лекарства, като е болен, да ходи в 2 часа през нощта до магазина, за да му купи тоалетна хартия, в много случаи и да върши "мъжка" работа като местене на мебели, смяна на бушони...  >:(

Но който смята, че е неравностойната страна в сделката, може просто да си ходи, вместо да мрънка.
Активен

b2l

• Напреднали
  • Публикации: 4786
  • Distribution: MCC Interim
  • Window Manager: - // - // -
  • ...sometimes I feel like screaming... || RTFM!
    • Профил
Ъх, да, а в тази чалга епоха... горките мъжки индивиди дето се интересуват само от "качествата" 20 кила с мокри дрехи, половината от тях от бюст, и заради тях са склонни да изтърпят и всичко останало...  >:(

И, между другото, една жена, за да направи мъжа щастлив, обикновено ѝ се налага и да му бъде втора майка - да му готви, пере, чисти, сервира, отсервира, да му дава лекарства, като е болен, да ходи в 2 часа през нощта до магазина, за да му купи тоалетна хартия, в много случаи и да върши "мъжка" работа като местене на мебели, смяна на бушони...  >:(

Но който смята, че е неравностойната страна в сделката, може просто да си ходи, вместо да мрънка.

На  това му се вика Едипов Комплекс. Още от малки първата им любов е към майката и е нормално да търсят в бъдещата си съприга черти каквито е имала майката.
Активен

"Човекът е въже, опънато между звяра и свръхчовека, въже над пропаст. Човекът е нещо, което трябва да бъде превъзмогнато." - Фр. Ницше

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Cute and cuddly
    • Профил

На  това му се вика Едипов Комплекс. Още от малки първата им любов е към майката и е нормално да търсят в бъдещата си съприга черти каквито е имала майката.
ОК, де, аз не казвам нищо против това. Просто казвам, че точки 4,5,6,7,9,10,11,18 са съотносими и към това каква трябва да бъде една жена.
Активен

cybercop

• Напреднали
  • Публикации: 5626
  • Distribution: Ubuntu LTS, CENTOS 6.x
  • Window Manager: Xfce, Gnome 2
    • Профил
А при циганите, положението на жените е още по- лощо. При тях ролята на мъжа в отглеждането на децата приключва с правенето. После са на принципа "Абе то пари за ракия няма, вие за хляб ревете". Та основно жената там се грижи за децата. Колкото може, разбира се.
Активен

Ползването на Linux води до пристрастяване. Факт.
http://s19.postimg.cc/4oajwoq5v/xenial2.png

b2l

• Напреднали
    • Профил
А при циганите, положението на жените е още по- лощо. При тях ролята на мъжа в отглеждането на децата приключва с правенето. После са на принципа "Абе то пари за ракия няма, вие за хляб ревете". Та основно жената там се грижи за децата. Колкото може, разбира се.

Въобще не ми ги защитавай!
Активен

"Човекът е въже, опънато между звяра и свръхчовека, въже над пропаст. Човекът е нещо, което трябва да бъде превъзмогнато." - Фр. Ницше

Златко

• Напреднали
  • Публикации: 2147
    • Профил
Повечето "пингвинки", които познавам, са мъжки момичета, така че работата се улеснява.  ;)
Активен

Без правила няма игра

b2l

• Напреднали
    • Профил
Повечето "пингвинки", които познавам, са мъжки момичета, така че работата се улеснява.  ;)

Моите пък са 50/50.
Активен

cybercop

• Напреднали
    • Профил
Това са само наблюдения. Не знам твоите какви са, но на мен  ми се е налагало да влизам в гетата и съм се нагледал на доста мизерия. Една от най- разпространените заблуди е, че са здрави. Всичко там е болно. Кучета, деца, старци - всичко е болно. И хомосексуализма при тех е много често срещан. Не знам дали не  са някакви генетични увреждания от ранните бракове или роднинските връзки или се дължи на ниската култура. Но спор няма - трагедия е.
Активен

b2l

• Напреднали
    • Профил
Това са само наблюдения. Не знам твоите какви са, но на мен  ми се е налагало да влизам в гетата и съм се нагледал на доста мизерия. Една от най- разпространените заблуди е, че са здрави. Всичко там е болно. Кучета, деца, старци - всичко е болно. И хомосексуализма при тех е много често срещан. Не знам дали не  са някакви генетични увреждания от ранните бракове или роднинските връзки. Но спор няма - трагедия е.

И к'во от това? Не мога да разбера какво целиш с това. Няма да го заобичам повече - повярвай.
Активен

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Cute and cuddly
    • Профил
Уоу, само не навлизайте в етническо-расови определения!!!
cybercop, ами за съжаление не си прав, дали мъжът ще вземе роля в отглеждането на децата изобщо не е въпрос на нация, етнос, раса или каквото и да е такова разделение на човешкия род. Говоря заради конкретни примери. И да, животът на жени, които са самотни майки не е лек, но това е офтопик.
А пък хомосексуализма не знам някой да е доказал, че е генетично увреждане, но и това е офтопик.

Само така си мислите.... ::)
Активен

cybercop

• Напреднали
    • Профил
Причините може да са в култура, възпитание и т.н, но тези неща не са много равномерно разпределени между хората. А иначе и при българите има такива, които излизат от затвора, колкото да направят едно детенце и се връщат да папкат на държавни разноски.
Активен

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Cute and cuddly
    • Профил
Причините може да са в култура, възпитание и т.н, но тези неща не са много равномерно разпределени между хората. А иначе и при българите има такива, които излизат от затвора, колкото да направят едно детенце и се връщат да папкат на държавни разноски.
Леле, не знам да ти завиждам ли за това как не си се срещал с живота и какви идеалистични представи имаш.

Пример: Момиче, което на всичкото отгоре е имало здравословни проблеми и не се е предполагало, че може да има деца някога, забременява по супер щастливата случайност (благословия си е направо) и приятелят ѝ и семейството му започват да я обвиняват в това, че ги е излъгала и нарочно е искала да забременее и бла. Въпросния пич не се появява нито през бременноста (с изключение на обаждания от сорта на "отивам на море да *** *****", не се появява и на раждането на детео си даже. След 1-2 месеца решава, че иска да предявява претенции да си получи бащинските права. За щастие в крайна сметка му идва акъла в главата, понеже кръвта вода не става.

Пример: Баща на 4 деца ги оставя на грижите на майка им и родителите си, докато се въргаля с някаква к**** дето се въргаля с цял футболен отбор. Трябваше горката жена да се разболее тежко (тя и почина, бог да я прости), да го отупат няколко пъти тоя, че да се върне вкъщи. При това все още истинският глава на семейството и този, който полага основните грижи, не е той, а най-големият му син.

Пример: Мъж се жени за приятелката си, като осиновява нейното дете, а се отказва (не знам точно по какви причини) от детето си от преден брак. Заради това осиновяване, заради доброто на детето, принуждават истинския баща да се откаже от него (той наистина не е искал да го прави). След 15 години пича решава, че е време да почне да бие жена си и  ѝ заявява, че ще разсинови детето. Не знам дали официално го е направил, но със сигурност неофициално е (за щастие).

Пример: Баща на две момчета ги оставя на грижите на майка им и баба им и заминава да живее в друг град. Вижда ги от дъжд на вятър, не им праща никакви пари (защото не работи или работи за малко). Децата трябва лятото да ходят да работят експлоататорски труд по курортите, за да има пари за дърва зимата.

Пример: След голяма и хубава студентска сватба и 1-2 години брак, двойката се разделя. Жената се оказва, че чака дете, обаче мъжът не бил искал да има дете. Затова сега единствената отговорност, която поема към детето, е да плаща отсъдената по закон издръжчица от 100тина лева.

Не знам дали е възпитание или култура, лош пример или просто лоши хора... Но със сигурност не е нещо, зависещо от етноса или пък от това дали си бил в затвора или не.
Активен

danaildr

• Гост
Ами това е много общо казано. Да наистина нашите изисквания към жените са много по-малко на брой от  техните към нас. Но както се казва на който не му харесва да става гей и няма да има проблеми. Ами нали ако имаха и те малко изисквания нямаше да ни е интересно. Нямаше вече да сме "ловци", а щяхме да станем "куповачи в супермаркет", "Я на онзи щанд са червенокоските, дай да си взема две, ако едната се развали да имам с какво да я заместя".
Активен

danaildr

• Гост

..........
Пример: След голяма и хубава студентска сватба и 1-2 години брак, двойката се разделя. Жената се оказва, че чака дете, обаче мъжът не бил искал да има дете. Затова сега единствената отговорност, която поема към детето, е да плаща отсъдената по закон издръжчица от 100тина лева.

Не знам дали е възпитание или култура, лош пример или просто лоши хора... Но със сигурност не е нещо, зависещо от етноса или пък от това дали си бил в затвора или не.

Пример: Мъж се жени за жена с 2 деца, осиновява ги. Ражда им се дете ( на нея трето на него първо). Жената си вдига чукалата с някакъв "богаташ". Мъжът гледа децата (две чужди и едно негово) в продължение на 4 години, когато жена му решава да се появи. Тя идва за да получи развод. Иска и попечителство над децата и издръжка ...... ЗАЩО?
Активен

b2l

• Напреднали
    • Профил
Ами това е много общо казано. Да наистина нашите изисквания към жените са много по-малко на брой от  техните към нас. Но както се казва на който не му харесва да става гей и няма да има проблеми. Ами нали ако имаха и те малко изисквания нямаше да ни е интересно. Нямаше вече да сме "ловци", а щяхме да станем "куповачи в супермаркет", "Я на онзи щанд са червенокоските, дай да си взема две, ако едната се развали да имам с какво да я заместя".

Не-е-е-е бих си взел една руса и една чернокоса - за да мога да си ги менкам :D :D :D.
Активен