Автор Тема: След апдейт на Апачито, не виждам index.html  (Прочетена 964 пъти)

rumenz70

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 24
    • Профил
Здравейте,
преди 2 дни пуснах един апдейт, след апдейта през интернет не виждам index.html. Вместо това на екрана излиза стандартния за първи екран на Апачи "It Works!" когато стартирам http://localhost виждам index.html, но през интернет не.
Проверих:
var/www/index.html
sites available
sites enabled
httpd.conf
apache2.conf
etc/hosts

Всичко си е както преди. Правил съм го толкова пъти, че вече знам кое да гледам и досега такъв проблем не съм имал. Ясно ми е, че проблема е елементарен просто пропускам нещо, но в момента нищо не ми идва на ум. Какво пропускам?

Версията на Apache е 2.2, качено на Кубунту 9.10
До преди 2 дни си работеше съвсем нормално от има няма година, че и повече.
Активен

b2l

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 4786
  • Distribution: MCC Interim
  • Window Manager: - // - // -
  • ...sometimes I feel like screaming... || RTFM!
    • Профил
    • WWW
Код:
/etc/apache2/sites-available/default

Провери си този файл.
Активен

"Човекът е въже, опънато между звяра и свръхчовека, въже над пропаст. Човекът е нещо, което трябва да бъде превъзмогнато." - Фр. Ницше

rumenz70

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 24
    • Профил
Видях го, няма промяна.  >:(
Активен

kalinik

  • Напреднали
  • *****
  • Публикации: 539
  • Distribution: LMDE x64 2012/ LM 14 x64
  • Window Manager: Mate / KDE
  • ID user #521433
    • Профил
Провери файла .htaccess (В главната HTML директория) какво пише за default...
Ако го няма файла - създай го  8) и си напиши вътре:
Код:
DirectoryIndex index.html

Друго засега не се сещам... ???
 [_]3
Активен