И природолюбители ли имаме във форума?PS: Освен Църна Маца... .
Ужас. Аз съм единственият мъж от цялата ми фамилия, който не е ловец и се гордея с това.
В няЦитат на: cybercop в Jan 01, 2011, 21:06Ужас. Аз съм единственият мъж от цялата ми фамилия, който не е ловец и се гордея с това. Браво, ама като ловец ли се изявяваш или само стреляш по животните. Защото в днешно време истинските ловци са най-големите природозащитници.
Да, няма друго подобно на човека същество, което да е едновременно толкова духовно извисено и в същия момент да се поддава на първичните си инстинкти без дори да се замисли за момент - досущ като първобитен човек.
Цитат на: hlu в Jan 01, 2011, 23:28Да, няма друго подобно на човека същество, което да е едновременно толкова духовно извисено и в същия момент да се поддава на първичните си инстинкти без дори да се замисли за момент - досущ като първобитен човек.Ама и ти ядеш месо, нали?
Цитат на: backtolife в Jan 01, 2011, 23:35Цитат на: hlu в Jan 01, 2011, 23:28Да, няма друго подобно на човека същество, което да е едновременно толкова духовно извисено и в същия момент да се поддава на първичните си инстинкти без дори да се замисли за момент - досущ като първобитен човек.Ама и ти ядеш месо, нали?Разбира се.Не отричам това, за което намекваш.Но колко хора по света консумират тюленско месо?