Знаех си, че си фен на гнома
![Beer [_]3](https://www.linux-bg.org/forum/Smileys/default/beer.gif)
.
Гном 3 вмомента се разработва за да настигне новостите, които са вече навлезли в КДЕ 4. Не знам как е било по времето на кде 3 и гном 2 (последното го ползвах известно време, за да му дам шанс, но не се харесахме). Аз лично предпочитам кде 4 или кде 3. Но мога да кажа, че с КДЕ 3 и 4 не съм имал никакви грижи досега (като изключим рядките съобщения, които и на теб ти излизат от снимката с кде 4, но при мен излизат само ако компа угасне от тока или принудително по друга причина ( и аз доста си го чупя, упс-а не помага срещу администраторски грешки, както и бъгове ), и почти никога не ги виждам в нормални ситуации. Както и теб, няма да се впускам в подробности кога и как ми се случват, понеже са изключително рядко.
По-горе се казва, че е (дали? вече съвсем се обърках? ) на виртуална машина, аз не разбрах каква е ситуацията, но все пак:
ROKO__ а защо просто не го пробваш извън виртуалната машина, то хубаво че пробваш всичко на виртуалката, ама като пуснеш 4 виртуални машини и то нормално КДЕ да ти е бавно. Сега и някакъв Бъг ти се е показал .. какво да се прави и на мен ми излизаще преди 2 версии , караше се нещо с драйвера на видеото, после се оправи след един ъпдейт.
Въпроса е че и на реална пак го има
. Ако е виртуална, таз машина правилно ли се пуска / спира ?