Автор Тема: Когато държавата спре Интернет  (Прочетена 4428 пъти)

Mitaka

• Гост
Re: Когато държавата спре Интернет
« Отговор #15 -: Jan 31, 2012, 11:41 »
Преди  време не можех да убедя един познат да си сложи парола на рутера, при което му казах - ок, очаквай тези дни да те арестуват. Той се поинтересува защо... ето защо: отивам аз до тях, закачам се за нета му и пускам мейли до президент, премиер, парламент и каквото там се сетите как утре ще ги взривя. Ареста му е гарантиран, особено ако има CC до Явор :) Още същия ден човека си сложи парола.
Активен

lunarvalley

• Гост
« Отговор #16 -: Jan 31, 2012, 12:00 »
наистина ли?
в парка Заимов нямаше ли безплатен безжичен интернет?
Активен

Йордан

• Напреднали
  • Публикации: 1451
  • Distribution: Ubuntu / Gentoo
  • Window Manager: Gnome
  • не е важно колко ти е голяма пишката, а какво можеш с нея
    • Профил
« Отговор #17 -: Jan 31, 2012, 15:17 »
Ако държавата ви спре Интернет, ми пишете лично съобщение  ;D
Активен

Всеки пост - отговор на въпрос !!!

Йордан Георгиев
http://ygeorgiev.net/

ismailov

• Напреднали
  • Публикации: 465
  • Distribution: ubuntu,mint,xubuntu
  • Window Manager: Xfce,lxde,cinamon,Gnome
    • Профил
« Отговор #18 -: Jan 31, 2012, 16:41 »
абе не знамд а има държава дето да иска да спре интернета
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #19 -: Jan 31, 2012, 18:36 »
В Либия и в Египет не само искаха, ми и успяха, поне докато им траеха революциите.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

edmon

• Гост
« Отговор #20 -: Jan 31, 2012, 23:24 »
Ако някъде спрат интернетЯ , някой вътрешен ще направи много кинти от черна борса....:)))
Ей това им обичат политиците на забраните, за Хайваните има забрана, за политика няма,
хайвана продава 5 стека цигарки без бандерол и го шибат яко, а тира който е влезнал с политическа протекция на някой "началник" - печата еврА.....
Това е положението....
Евреите имат да си връщат на Германия и Европа въобще , още дълго ще ни заливат с такива глупости, Холивуд и филмовата индустрия, който май са най-засегнати, са предимно еврейски.

ИСКАМ ДА УТОЧНЯ, ЧЕ НЕ СЪМ АНТИСЕМИТ! И НЕ МРАЗЯ ЕВРЕИТЕ!
Активен

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #21 -: Feb 01, 2012, 01:17 »
Мене па идеята много ми допада. Прави малко по-реалистична утопията ми за за зла подмолна хахорска терористична мрежа, която ходи, събира WPA handshakes, троши ги, прави карта с места за нелегален wifi достъп и ги ползва, за да върши нелегални неща, като например теглене на филми ехех. И такива неща. Що усилия и време на разни келеши се похабява за да се търсят очевидни SQLi проблеми и тем подобни глупости, къде по-забавно би било  примерно да се направи една карта на разбитите hotspot-ове из България и това да стане като един вид подмолна нелегална мрежа за избрани зли пирати. Естествено някой ще го духа в крайна сметка, но какво от това след като ще е неправилния човек :)

Ако не друго създава някаква интрига и занимавка. Вживяваш се като в оня филм там V for Vendetta.
« Последна редакция: Feb 01, 2012, 01:19 от gat3way »
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon