За хранилищата ми стана ясно как да ги оправя.Благодаря много.Този метод за инсталиране на видео драйвъра със скрипта sgfxi за първи път го виждам и ще инсталирам с него.Ето какво намерих в нета за този скрипт.С една команда се тегли и му се дават права за стартиране:
GeSHi (Bash):
cd /usr/local/bin;wget -Nc smxi.org/sgfxi;chmod +x sgfxi
Това ли е правилния начин или има друг?А инсталирането на nVidia драйвъра става по този начин:
GeSHi (Bash):
# for installing an older nvidia driver, with composite
sgfxi -o 173.14.28 # това е драйвъра за моята карта FX5500
А проблема с network applet-a е този.Както вече писах проблем с мрежата нямам само че аплета не ми е активен и не мога от там да си ръководя мрежите.Както жична така и безжична.Ще прилoжа и снимка,защото гледам че тези дето ги качин във форума не искат да се отварят.
@ cybercop Проблеми с драйвъра на безжичния адаптер нямам.Той е rt61pci.Даже в момента съм я откачил и за не повече от минута го слагам,защото на този компютър дето инсталирах Дебиан единия капак от доста време не съм го слагал.

.Благодаря ти за мултимедийното хранилище ще го добавя.Даже аз се зарибих да си инсталирам Дебиан-а,защото видях в галерията снимката която си качил.И найстина малко РАМ гълта.При мен варира 130-140 МБ.