Това чудо направо ме държи ухилен вече седмица

'> Вариантите са много.
1. Слагаш CD-то, буутваш, той го прехвърля в RAM и "изплюва" диска. След което можеш да отваряш файлове от всички дялове на хард-дисковете си, или да сложиш CD/DVD;
2. Компилираш си само което ти е необходимо - примерно един имидж само с MPlayer и кодеци за XViD (~4,5МВ) и ги записваш на диска заедно с филма. Всъщност филма/музиката се слагат в "плейлист". Тогава, слагаш диска в компа, рестартираш и той директно възпроизвежда (autorun) съдържанието.
3. Инсталираш си го на един отделен 16 МВ partitition, и го добавяш в буут менюто.
4. Слагаш си го на един USB drive...
Нещо, което лично мен много ме изкефи е, че MPlayer е настроен великолепно. С присвоените клавиши можеш да настройваш яркост, цвят, контраст, забързване/забавяне на звука, и т.н. щуротийки...
Излишно е да пиша пак за TVout - най-евтиния РС с най-евтината TVout платка става медиен бокс...
За най-лудите фенове в генератора има достъп до всички, ама всички настройки - честоти на мониторите, Nvidia драйвери, размери на екрана, смяна на темите/шрифтовете, уолпейпърите...
Понеже е малък, дърпайте направо от официалната страница. В статията съм дал линкове. Пробвайте го, а аз ще видя как да качим натъпкания с всичко пакет който сътворих.

'>