Автор Тема: Варненци, да направим една среща, а?  (Прочетена 4150 пъти)

laskov

• Напреднали
  • Публикации: 3170
    • Профил
Върти ми се една идея от доста време ... Какво ще кажете да пробваме бирата в пицарията Селена до втори к. на ИУ или пък в лятната градина на бирарията Алба на "Мария Луиза"?  Сряда, 22-ри от 19 ? Първите 5 души, които дойдат, ще получат по една голяма наливна  [_]3 от мен. :)
Активен

Не си мислете, че понеже Вие мислите правилно, всички мислят като Вас! Затова, когато има избори, идете и гласувайте, за да не сте изненадани после от резултата, и за да не твърди всяка партия, че тя е спечелила, а Б.Б. (С.С., ...) е загубил, а трети да управлява.  Наздраве!  [_]3

senser

• Напреднали
  • Публикации: 1328
    • Профил
Re: Варненци, да направим една среща, а?
« Отговор #1 -: Jun 19, 2011, 07:29 »
Не е ли време вече за малко плажни бири ..... :). Мен ме брой (и без бирата от теб, може и аз да се включа с пет големи да се съберат повече хора)

П.П. живея точно до Селена-та :)
Активен

Arvigeus

• Напреднали
  • Публикации: 123
  • Distribution: Arch Linux
  • Window Manager: Whatever
    • Профил
« Отговор #2 -: Jun 19, 2011, 11:16 »
Бих дошъл, ама съм на работа. Ако има следваща, ще съм свободен...
Активен

b2l

• Напреднали
  • Публикации: 4786
  • Distribution: MCC Interim
  • Window Manager: - // - // -
  • ...sometimes I feel like screaming... || RTFM!
    • Профил
Активен

"Човекът е въже, опънато между звяра и свръхчовека, въже над пропаст. Човекът е нещо, което трябва да бъде превъзмогнато." - Фр. Ницше

Intel

• Гост
« Отговор #4 -: Jun 19, 2011, 15:59 »
Ако другия месец се организира още една среща и аз може да присъствам :)
Активен

laskov

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #5 -: Jun 19, 2011, 17:39 »
Arvigeus, Intel и тези от вас, коита са заети в сряда - можем да го направим във вторник или в четвъртък - ако си напишете свободните дни, можем да изберем най-подходящия. Аз имам леки съмнения за четвъртък. В останалите дни съм свободен.
Селена и до мен е близо, но в Алба в градината е по-приятно. Кухнята и цените и на двете места са добри.
Активен

Не си мислете, че понеже Вие мислите правилно, всички мислят като Вас! Затова, когато има избори, идете и гласувайте, за да не сте изненадани после от резултата, и за да не твърди всяка партия, че тя е спечелила, а Б.Б. (С.С., ...) е загубил, а трети да управлява.  Наздраве!  [_]3

Intel

• Гост
« Отговор #6 -: Jun 19, 2011, 18:10 »
laskov, аз не, че съм толкова зает, просто съм от Габрово, но другия месец имам престой във Варна, когато аз реша :)
Активен

laskov

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #7 -: Jun 19, 2011, 19:08 »
Ще е чудесно да се организираме. BTW Аз ще съм близо до Етъра в периода 18-27 август.
Активен

senser

• Напреднали
  • Публикации: 1328
    • Профил
« Отговор #8 -: Jun 19, 2011, 21:40 »
но в Алба в градината е по-приятно

Скоро не съм сядал там, но имам спомен, че в градината липсваше музика (заради съседите).

Аз нямам претенции за ден, като че ли ........
Активен

laskov

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #9 -: Jun 20, 2011, 09:43 »
Предлагам утре преди обяд да забодем датата, часа и мястото, така че ако имате предложения - пишете. Моля също тези от вас, които са сигурни, че ще дойдат, да го съобщят - тук във форума, на ЛС или е-mail.
Засега мястото е пицарията Селена до втори корпус на ИУ, сряда, 22-ри юни, 19 часа.
Активен

Voutov

• Новаци
  • *
  • Публикации: 1
    • Профил
« Отговор #10 -: Jun 20, 2011, 10:27 »
Предлагам градината на "Алба" на центъра (срещу общината-музея) на 22 юни от 19:00, а танците и музиката друг път и на друго място...
Активен

Intel

• Гост
« Отговор #11 -: Jun 20, 2011, 10:28 »
laskov, ми ако имаш свободно време като идваш насам ще се разберем за по една бира някъде  [_]3 а аз другия месец като се телепортирам във Варна, ще драсна ако някой иска да се направи една среща.
Активен

laskov

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #12 -: Jun 21, 2011, 14:22 »
И така,     сряда, 22-ри, 19 часа, градината Алба на бул."Мария Луиза" 34 (срещу общината-музея)

От многото ЛС, които получих :), съставих нещо като ЧЗВ:
0. Как изглежда заведението? - Жълто-зелена стара къща на 3 етажа, от лявата и страна е входът към градината;
1. Как ще се познаем? - Около масата на видно място ще има бял лист А4. Може да премигва и стопче от велосипед :) ;
2. Наистина ли ще има по една голяма наливна бира за първите петима? - Да. При условие, че са на възраст над 18 г. и отговорят на лесен въпрос, свързан с Линукс. Не се сърдете - това е за да не дойде някой уин юзер с братовчедите си и да "обере" бирите :) ;
3. Ще събираме ли членски внос? - В никакъв случай! Не! Единствената делова точка (засега) е "Дали да се организираме и да отидем колективно на конференцията на 25-ти в София ?";
4. Ще се снимаме ли, ще се записваме ли ...? - Пожелалите анонимност ще я имат.
5. Може ли телефонен номер (за всеки случай)? - Може: 0888 669137 (Вивакомски е, да ги ...)
« Последна редакция: Jun 21, 2011, 14:23 от laskov »
Активен

bop_bop_mara

• Напреднали
  • Публикации: 2433
  • Distribution: Debian Testing
  • Window Manager: LXDE
  • Cute and cuddly
    • Профил
« Отговор #13 -: Jun 21, 2011, 15:23 »
Ае, по тва време що не направите едно плажче  8)
Активен

laskov

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #14 -: Jun 21, 2011, 15:39 »
Да, не е лоша идеята! То пак може към 22-23 часа, но ще трябва да не прекаляваме с бирите преди това :)
Активен