Автор Тема: Хакнаха ми блог-а.  (Прочетена 29598 пъти)

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
Re: Хакнаха ми блог-а.
« Отговор #45 -: Aug 28, 2011, 02:29 »
Едно време смятах че с хахорите, спамърите и тем подобни хора трябва да се действа по същият начин по който действат онези ненормалници в Израел - като се опита да ти бръкне в задника, да му разцепиш дупарата с хилти. По този повод съм връщал DoS атаки, връщал съм непоискан търговски спам в няколкостотин хиляди пъти по-голям обем, дори съм правил глупости, за които няма да си призная и с бой. Ммм, абсолютно загубено време. Съжалявам че съм си хабил времето и усилията за такива глупости.
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

dryndryn

• Участници
  • Публикации: 8
    • Профил
« Отговор #46 -: Aug 28, 2011, 03:01 »
тва .exe що си мисля, че мой да се reversne от който разбира, да излезат user pass на ftp-to дето логва
btw някой запознат мой ли да обясни как родната полиция ни пази/пандизи в такива случаи, примерно някой мрънка за някой друг в cybercrime.bg и кво става после, в ISP-тата само времето на сесиите и сайтове ли е логнато или и user/pass-ove, къв е процесът на хващане на хаксор от куките ако е без прокси и ако е проксифициран/vpn-зиран
Активен

b2l

• Напреднали
  • Публикации: 4786
  • Distribution: MCC Interim
  • Window Manager: - // - // -
  • ...sometimes I feel like screaming... || RTFM!
    • Профил
« Отговор #47 -: Aug 28, 2011, 03:25 »
Човек, ти осъзнаваш ли колко си загазил?
Първо си създаваш врагове от нищото - повярвай ми, не искаш да съм ти враг нито на теб нито на твоето семейство.

Второ познавам един прокурор, на когото като му разказах какво стана само ми каза: Дай ми IP и остави останалото на мен. А ти вече писа във форума на linux-bg така че сам се прецака.

Трето, ако бях на твое място щях да си трая, че съм хакнал нечии блог.

Четвърто заплашваш ме, че ще си имам проблем без да съм ти направил нищо на теб (това, че защитаваш безпомощните лузъри не ме интересува - твоя си кауза).

Пето не знаеш на колко въпроси ми отговори с предишния си пост - в началото си мислех, че си открил security issues на wordpress и ако беше така щеше да ми станеш идол, но с отговора си разбрах, че си тъп като бучомиш - не си открил нищо такова, просто си се разтърсил за мен и си дъмпнал някоя база от данни в която ми е имало парола и за блога.

Шесто - ако толкова много искаш да махна публикацията, защо не я махнеш сам - нали си хахор.

Седмо, ако дефейснеш wordpress.com пак ще ми станеш идол, но едва ли ще стане с глупавите ти
кракерски способности.

Седно gat3way е прав - на твое място нямаше да се занимавам толкова, но просто да отбележа, че ако бях на твое място щях да се оглеждам вечер като се прибирам до вкъщи.

И осмо - последно - колкото и акаунда да ми хакнеш и да ми смениш паролата - няма да ми спреш интернета за който плащам. А нали се сещаш, че щом имам интернет ще троля на воля. Дали ще се казвам backtolife или РОКО__ или fuckyouall си е просто въпрос на моя преценка.

ПС: Девето - ако беше истинси хакер, щеше да правиш пари от това, а не да хакваш блогове!
Активен

"Човекът е въже, опънато между звяра и свръхчовека, въже над пропаст. Човекът е нещо, което трябва да бъде превъзмогнато." - Фр. Ницше

MIR0

• Напреднали
  • Публикации: 37
    • Профил
« Отговор #48 -: Aug 28, 2011, 03:36 »
Е нали знаете как са другите страни относно кракерството и хакерството ? Е ние сме на обратно(както винаги)  ;D ;D
Активен

b2l

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #49 -: Aug 28, 2011, 03:47 »
Сега вече ще говоря сериозно. Искам да се извиня на d!$7urb3[) не съм искал да те обидя или нагрубя и ще махна публикацията от блога, ако ми кажеш от къде ми научи паролата. И ако обичаш престани да се опитваш да ми налучкаш паролата за форума - така няма как да стане. Честно казано, преди използвах една и съща парола навсякъде, докато не се появи ти и не ми даде урок, сега и да се счупиш от яд няма да можеш да я разбереш :P.

PS: Човек, то излиза, че си по-тъп отколкот те мислех - сменил си ми паролата за сайта на linux-bg като си ми сложил само едно "!" (удивителна) в края :D :D :D :D :D :D :D - хахахахаха - край, ще ме побъркаш просто.
« Последна редакция: Aug 28, 2011, 03:53 от backtolife »
Активен

"Човекът е въже, опънато между звяра и свръхчовека, въже над пропаст. Човекът е нещо, което трябва да бъде превъзмогнато." - Фр. Ницше

Disturb3d

• Участници
  • Публикации: 5
    • Профил
« Отговор #50 -: Aug 28, 2011, 04:44 »
Не ме плашиш, не ме и интересуваш. Както каза gat3way от това няма смисъл, просто като някой се прави на разбирач, и казва кой какво разбира и какво не така ще е. Пък и не знаеш на какво съм способен. :)
Активен

v13

• Гост
« Отговор #51 -: Aug 28, 2011, 07:57 »
Когато правиш на някого зло единственото, което получаваш в отговор е винаги зло, без значение в каква форма ще бъде то. Колкото и да се чувстваш удоблетворен от "правосъдието", което си раздал или отмъщението, това само вгорчава допълнително живота ти и ти създава допълнителни проблеми.
Disturb3d, ако наистина си много добър в това, което правиш, намери си работа в някоя от големите международни IT компании, като експерт по сигурността, Знаеш как може да стане това.
Толкова ли няма с какво да се занивате в ежедневието си, за да си изкарвате приятно, че се занимавате с някакви форумни интриги.

ПС.
По назад в темата нахвърлях някой основателни изводи от написаното в темата, ще ми е интересно ако някой има какво да коментира. :)
« Последна редакция: Aug 28, 2011, 09:48 от v13 »
Активен

b2l

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #52 -: Aug 28, 2011, 10:28 »
Пък и не знаеш на какво съм способен. :)

Как да не знам бе човек с този цветен ник - d!$7urb3[) - си само за ботевградското шосе :D.

@v13 - къде да си намери работа? :D :D :D :D :D - в IT фирма - :D :D :D :D :D - това трябва да се види...

PS: Аре бе готин, така като гледам поста още стои. Мога ли да те помоля да ми хакнеш пак блога и да го махнеш ако обичаш  ::).

PS2: @d!$7urb3[) - всъщност сега като ти чета писанията, то излиза, че си голям лъжец. И ако продължаваш така ще идеш директно в 5-тия кръг на Ада, а там колко ще те "мандросват" (както казва Краси Радков) :D :D :D. Във форума не е имало windows-заблудени-птички от доста време. Като изключим тия с разваления GRUB (извинявай ако използват нови думички за теб, ти нали си Windows фен, може би не знаеш какво е GRUB), но те така и не се научиха как да го оправят. Или пък може и вече (някой от тях) да се научили.
« Последна редакция: Aug 28, 2011, 10:34 от backtolife »
Активен

b2l

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #53 -: Aug 29, 2011, 18:16 »
Човек, ставаш ми любимец вече :).
Активен

b2l

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #54 -: Nov 22, 2011, 00:00 »
О повелительо на r57 shell-a - прекланяме се пред upload-ските ти възможности и благославим точката на майка ти.

Преди ме мразеше - ок. Не ми трябва да ме обичаш - боли ме к*ра за теб. Сега хакна форума - и предполагам, че доста хора вече не ти симпатизират. Предполагам, че обичаш да си стоиш в къщи и да лъскаш бастуна, защото ако излезеш някой така ще ти го нахлузи, че свят ще ти се завие.
« Последна редакция: Nov 22, 2011, 00:02 от b2l »
Активен

vyrgozunqk

• Гост
« Отговор #55 -: Nov 22, 2011, 00:23 »
Ама и на тебе много ти знае устата значи...  ::)
Активен

borovaka

• Напреднали
  • Публикации: 1331
  • Distribution: Каквото дойде
  • Window Manager: Gnome / KDE
    • Профил
« Отговор #56 -: Nov 22, 2011, 00:24 »
Хахаха ся земете се скарайте :)
Активен

Та извода е прост: "Колкото по-големи ла*ната - толкова по-малка щетата! ... моралната де, не материалната"

b2l

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #57 -: Nov 22, 2011, 00:28 »
Ама и на тебе много ти знае устата значи...  ::)

Аре бе Цецо - скоро да съм плямпал нещо?
Активен

vyrgozunqk

• Гост
« Отговор #58 -: Nov 22, 2011, 00:30 »
E не си, признавам... Но ако е пак този Дистърбд... вината е изцяло твоя! : ))  [_]3
Активен

b2l

• Напреднали
    • Профил
« Отговор #59 -: Nov 22, 2011, 00:31 »
E не си, признавам... Но ако е пак този Дистърбд... вината е изцяло твоя! : ))  [_]3

Моя ли? Що да е моя? Щото не пиша на perl ли?

И кажи на оня педал ROKO__ да не плюе по мен в чата, че ще му стопя лагерите :D.
Активен