П.С: Занимавам се с програмиране от 10 години и смятам, че съм достатъчно компетентен в тази област, за да бъда подценяван.
Но явно си прекалено арогантен, да разбереш, че тук има хора които са доста по-компетентни от теб, влизат тук само за да помагат и ги дразни като гледат такива тийн прояви...
Аз не мога да разбера какво като е от 2 години програмист (да, аз чета бинари)?
Хайде сега да погледнем малко предистория. Ето я въпросната тема:
http://www.linux-bg.org/forum/index.php?topic=41472.0Ta любовницата на дистърбЪт решила да си инсталира линукс, и след това не могла да си пусне бозата. И то, как не могла да си фиксне MBR-то. Обаче любовницата на дистърбЪт решила да пусне тема във форума на Линукс за Българи. При което аз като пич й обясних, че вместо да я напсувам ще й дам съвет да използва търсачката. Обаче любовницата на дистърбЪт освен, че е тъпа е и руса, при което ми отговаря, че нямало подобни теми. Е, моля ви се - ми как да има подобни теми във форум за линукс?! Но една вечер както дистърбЪт и неговата любовница се обичали, тя се изпуснала, че един пич я наредил. Тогава дистърбЪт го извади едил един ЕЕЕЕЕЕЕййййтакъв голям и се напрай на мъж пред мен.
До тука всичко ми е ясно - само едно не разбрах. Защо 3 месеца по-късно дефейсна сайта?
Едно време имаше един пор тука във форума, ама явно доста от вас го забравихте. Е, аз ще се постарая мен по-дълго време да ме помните. (@hyankov , @koue).
Ааа историята има продължение - ROKO написа в сайта, че познавал дистърбЪт - предполагам, че и него тъпчеш

.
PS: @hyankov , @koue - момчета, вие сте толкова слабохарактерни. Вгорчавал съм му кафето. Това не мога да си го представя да ми се случи.