Автор Тема: ВНИМАНИЕ!!! 3-хидро мононитрид !!!  (Прочетена 3128 пъти)

Naka

• Напреднали
  • Публикации: 3467
    • Профил
Re: ВНИМАНИЕ!!! 3-хидро мононитрид !!!
« Отговор #15 -: Jan 22, 2012, 21:17 »
Ако пък знаете 4-хидро дуонитрид-а колко е по-отровен..... :'(
« Последна редакция: Jan 22, 2012, 21:19 от Naka »
Активен

Perl - the only language that looks the same before and after encryption.

b2l

• Напреднали
  • Публикации: 4786
  • Distribution: MCC Interim
  • Window Manager: - // - // -
  • ...sometimes I feel like screaming... || RTFM!
    • Профил
« Отговор #16 -: Jan 22, 2012, 21:23 »
Живея абсолютно природосъобразно и с грижа към околната среда. Каква дрога какви пет лева. Именно затова казах че няма как да замърсявам почвата с ТХНМ докато пикая в храстите. Те какво сега искат да ми забранят да пикая в храстите ли? Че то всички животинки така правят! А и аз ям само биохрани и при това си рециклирам боклука.

Хванах те в крачка :D :D :D:
Цитат
Та блъскайки си главата над това много изненадващо стигнах до една гениална идея (впоследствие се оказа че не съм първият, който се е сетил, но се радвам, че сам стигнах до това заключение). Идеята ме осени съвсем неочаквано докато се тъпчех с гадна пластмаса на Burger King.
Активен

"Човекът е въже, опънато между звяра и свръхчовека, въже над пропаст. Човекът е нещо, което трябва да бъде превъзмогнато." - Фр. Ницше

gat3way

• Напреднали
  • Публикации: 6050
  • Relentless troll
    • Профил
« Отговор #17 -: Jan 22, 2012, 23:01 »
b2l, ти очевидно си платен агент на корпорациите. Компромати ще вадиш, не те е срам!!!
Активен

"Knowledge is power" - France is Bacon

malin

• Гост
« Отговор #18 -: Jan 23, 2012, 01:59 »
Тук ходим по тънкия лед разбира се, но няма как - с оръжието на империалистите по техните глави. А и иначе как да се съберем толкова хора да строим замъци от кашони за да спасяваме Рила например...
От личния ми опит с едни псевдо еко-активисти ( може да са били и без "псевдо" ) съдя , че те са промити мозъци . Точно като миньорската стачка .
П.С. Много мразя журналистическо-сензационния стил .
« Последна редакция: Jan 23, 2012, 02:01 от malin »
Активен